Gå til hovedindhold

Events & selskab

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Events & selskab

Stearinlys, glas og bestik på et bord. Billede.

Events & Selskaber

Vores fest- og selskabslokaler har plads til 100 spisende gæster og er indrettet i en varm nordisk stil. Ved fejring af højtider, som eksempelvis konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller julefrokost, er lokalernes stemning og indretning samt menuen nogle af de vigtigste omdrejningspunkter. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rundvisning og snak om festen, inden I træffer jeres endelige valg.

Alle lokaler har moderne av-udstyr. Der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi altid gode tilbud til eventuelle overnattende gæster.

Vi tilbyder menuer i forskellige kategorier og prisniveauer, og vi tager gerne udgangspunkt i jeres ønsker, når menuen skal sammensættes.

En serviet på en tallerken. Billede.

Konfirmation 2023

Hold jeres konfirmationsfest i KOMPAS Hotel Aalborgs charmerende og moderne rammer midt i byen. Her kan I føle jer hjemme og blive godt serviceret. Vi er også meget fleksible omkring indretning af lokalet, hvis I har helt særlige ønsker til pynt eller borddækning. Nedenfor kan I se vores menuforslag til konfirmationsfesten i 2023.

Vi har allerede en del bookinger i 2023 og 2024, men der er stadig ledige datoer. Henvend dig endelig til vores konferencechef:
- T: (+45) 98 12 19 00
- E: info@kompashotel.dk