Gå til hovedindhold

Træning

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Træning på First Hotel Aalborg

Træn godt selvom du ikke er hjemme. Samle tankerne mellem aktiviteter eller koble af med træning efter en hektisk dag på farten. Du vælger.

Hold dig i form under dit ophold

Spis. Sov. Træn. Gentag - eller vælg bare en af delene. Vi dømmer ikke. Du får uanset muligheden for at holde dig i form selvom du er ude og rejse. Træn i vores veludstyrede træningsrum. Her finder du løbebånd, motionscykel, vægte samt flere ting til din træning. 

Som gæst har du gratis adgang til vores træningsrum. 

Find træningsrummet på niveau 0. 

Åbningstider:

Alle dage 07:00 - 23:00

Børne- og familieyoga med brunch

Har du og din familie brug for en god, sjov oplevelse som også fylder jeres krop og sjæl med ny energi? En gang i måneden inviterer vi til familieyoga med efterfølgende brunchbuffet på First Hotel Aalborg. 

Bibi fra Scarab Børne- og Familieyoga vil fylde rummet med magi, ro og glæde og guide jer igennem sjove yogalege og -historier fra 9:00 - 10:00.

Efter en sjov time kan I nyde Aalborgs bedste brunchbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant. Spis alle jeres morgenmadsfavoritter - vi er sikre på at I finder noget I elsker (der er også laktose- og glutenfri alternativer). 

Yoga er for alle - I trænger ikke have erfaring med yoga fra tidligere. Her gælder det om at røre sig på en god, sjov måde. 

OBS! Arrangementet er for alle - du skal altså ikke være overnattende gæst for at deltage. Familieyoga er for børn mellem 4-8 år med voksen.

Hvornår kan vi deltage?

-  14. september
-  12. oktober
-  16. november
-  14. december

Hvad er prisen?

-  1 barn og 1 voksen 345,- pr gang
-  2 børn 2 voksne 450,- pr gang