Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Aalborg

Aalborg, Danmarks fjerdestørste by, tilbyder noget for enhver smag, uanset alder, interesser og budget. Find nogle af Aalborg største attraktioner, og få også nogle hemmelige tips fra vores hotelpersonale nedenfor.

Arkitektur ved Aalborgs Havnefront

  1. Ved havnefronten i Aalborg, tæt på First Hotel Aalborg og med udsigt over Limfjorden, finder du den arkitektoniske perle og det musikalske omdrejningspunkt Musikkens Hus. Stedet huser musikalske og kulturelle arrangementer, og dets permanente beboere omfatter Aalborg Symfoniorkester, Center for Dansk Jazzhistorie, Det Jyske Musikkonservatorium – Aalborg og restaurant Musikkens Spisehus.
  2. Utzon Center er endnu en arkitektonisk skat beliggende ved havnefronten i Aalborg. Centeret er designet af Jørn Utzon – arkitekten bag Sydney Opera House – og huser forskellige udstillinger inden for kunst, arkitektur og design og fungerer også som et mødested for kreative sjæle.
  3. Det tidligere kraftværk, Nordkraft, er blevet omdannet til Aalborgs kraftcenter for kultur og fritid. Stedet rummer et teater, et spillested, DGI Huset og meget mere i en atmosfære, der emmer af "newyorker-arkitektur".

Billede: VisitAalborg