Gå til hovedindhold

Vilkår og betingelser Facebook konkurrence

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Vilkår og betingelser Facebook konkurrence

Sådan deltager du

Vores julequiz, Elefantens store julerejse, består af 16 spørgsmål – et til hver hverdag. Du deltager i konkurrencen ved at skrive det rigtige svar på spørgsmålet i kommentarafsnittet. Fristen for deltagelse er midnat samme dag.

Med din deltagelse i konkurrencen accepterer du følgende vilkår og betingelser. First Hotels forbeholder sig til hver en tid ret til at ændre eller annullere konkurrencen og/eller vilkårene og betingelserne. Der kræves ingen adgangsgebyr eller køb for at deltage i konkurrencen.

Der vælges en vinder hver hverdag fra 3. december til 24. december. Vinderne udvælges tilfældigt ud fra de rigtige svar i kommentarafsnittet. Der kan kun vælges bidrag med korrekte svar. Der accepteres kun et bidrag pr. person. Flere bidrag fra samme person vil blive diskvalificeret.

Vinderen accepterer brugen af hans/hendes navn i annonceringen af vinderen. Eventuelle personoplysninger i forbindelse med vinderen eller andre deltagere bruges udelukkende i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse og formidles ikke til tredjepart uden deltagerens samtykke.

Vindere får direkte besked via Facebook Messenger og annonceres på First Hotels’ Facebook-side den følgende dag, samt annonceres på destinationssiden for betingelser og vilkår for konkurrencen med vinderens fornavn. Vi publicerer også de korrekte svar på destinationssiden. Præmier sendes direkte til hver vinder.

 • Vinderen fredag den 7. december kontaktes og annonceres mandag den 10. december.
 • Vinderen fredag den 14. december kontaktes og annonceres mandag den 17. december.
 • Vinderen fredag den 21. december kontaktes og annonceres mandag den 24. december.
 • Vinderen mandag den 24. december kontaktes og annonceres torsdag den 27. december.

Deltagere skal være mindst 18 år. Hvis vinderen ikke bekræfter sin præmie inden for 5 dage, forbeholder First Hotels sig retten til at vælge en anden vinder.

Præmien er et gavekort til et hotelophold. Præmien kan ikke veksles til kontanter. Præmien er som angivet, og der vil ikke blive tilbudt kontanter eller andre alternativer.

Denne kampagne er ikke på nogen måde sponsoreret, godkendt eller administreret af eller forbundet med Facebook. Du formidler dine personoplysninger til First Hotels og ikke til andre parter. Dine formidlede oplysninger bruges i forbindelse med følgende politik om databeskyttelse: https://www.firsthotels.com/general-info/customer-service/privacy-and-legal-notice/

Deltagelse i konkurrencen betragtes som en accept af disse vilkår og betingelser.

 

Vindere og rigtige svar

 • 3 December: Torunn - Umeå
 • 4 December: Camilla - Ålesund
 • 5 December: Fredrik - Örnsköldsvik
 • 6 December: Nils - First Hotel Marin i Bergen
 • 7 December: Frode - First Hotel Gyllene Hornet i Tällberg
 • 10 December: Jerker - First Hotel Millennium i Oslo
 • 11 December: Live - First Hotel Aalborg i Aalborg
 • 12 December: Jannike - First Hotel Mårtenson i Halmsta