Gå til hovedindhold

Sommer i Dalarna

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Sommer i Dalarna - her er der noget for alle!

Borlänge er det perfekte udgangspunkt for at opleve hele området Dalarna. Her finder du et udsnit af vores omfattende tilbud:

Shopping
I Dalarna finder du en herlig blanding af charmerende byliv med shopping i smukke kulturelle miljøer og indkøbscentre som Dalarnas største butikscenter Kupolen. Her er alt samlet under ét og samme tag. Uden for bycentrum er der steder, hvor det er muligt at gøre reelle fund. På både store og mindre steder kan der købes kunsthåndværk og lokalt håndværk.

Falu Gruva – Minedriftmuseum og Verdensarvshuset
Besøg verdens bedst bevarede minelandskab - som en gang var verdens største kobbermine. I dag er det en del af Verdensarv Falun. Udforsk den 1000 år gamle historie ved Falun Gruva med et guidet besøg under jorden. Her er både minemuseet og Sveriges højeste bro.

Leksand Sommarland
I Leksand Sommerland findes der ikke blot karusseller, men også et motorland med hurtige gokarts og et dejligt pool-område med rutsjebaner, strømme og frie fald. Du finder over 80 aktiviteter for hele familien.

Carl Larsson-gården
Kunstneren Carl Larsson boede og arbejdede på gården Lilla Hyttnäs i Sundborn uden for Falun. Gården har tilhørt slægten Larsson i generationer, og mens det verdensberømte kunstnerægtepar Carl og Karin Larsson ejede gården, blomstrede den og blev det kendte sted, som den er i dag. Under et besøg får du et unikt indblik i huset og hjemmet, hvor familien boede og arbejdede. Carl Larsson-gården er et hjem, der med årene er blevet model for både svensk boligindretning og familieliv.

Orsa rovdyrpark
Orsa rovdyrpark er Europas største rovdyrpark. Her er der dyr som bjørn, tiger, sneleopard, los, ulv, jærv og stor hornugle. Dyrene lever i store indhegninger, der er opbygget i naturlige skovmiljøer. Rundt omkring i parken er der også flere steder med leg og læring, der gør det muligt at lege sig frem til ny viden om dyrene og deres miljø.

Dalhalla
Uden for Rättvik ligger Dalhalla, som er en unik og spektakulær udendørs-scene midt ude i skovene i Dalarna. Det gamle kalkbrud fascinerer både publikum og kunstnere, og der er ikke mange koncertsteder, som kan konkurrere hvad angår storslåethed og natur. Omgivelserne og atmosfæren bidrager til koncertoplevelser ud over det sædvanlige. Dalhalla er en af de største og smukkeste koncertarenaer i Europa.