Gå til hovedindhold

Pride 2019

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Pride 2019 - Deltag i festen!

Vær med til at hylde mangfoldighed, kærlighed, selvudfoldelse og tilhørsforhold – deltag i fejringen af PRIDE. Her ser du en oversigt over Pride-festivaler i Norden.

Pride 2019

Pride 2019 nærmer sig!

I de nordiske lande fejrer en ny by hver uge mangfoldighed, kærlighed og tilhørsforhold ved at udbrede LGBTIQ-fællesskabets kulturelle udtryk i bybilledet. Lyt til musik, dans hele natten, se udtryksfulde teaterproduktioner, fordyb dig i visuel kunst og design - og bare ha' det sjovt!

Deltager du i Pride i en – eller flere – af de nordiske byer i år? Føl dig hjemme på et af vores centralt beliggende First Hotels, fra Bergen til Aalborg til Gøteborg. Vores hotellers førsteklasses beliggenhed betyder, at du nemt kan gå hjem og slappe af – eller for at friske dig op og skifte tøj – før du maler byen rød (og blå og grøn og lilla og gul ...).

Vi ses under regnbuen!

En ny uge, en ny fejring, en ny Pride.

Her er en kort oversigt over nordiske byer, der fejrer Pride, og vores hoteller i byerne.

København Pride 2019

Danmark

Aarhus Pride fylder smilets by den 1. juni 2019, og paraden starter ved Bispetorvet. Bo på First Hotel Atlantic, hvis du vil være tæt på festlighederne. 

Copenhagen Pride byder dig velkommen til en uge fyldt med glitter, fjer og regnbueflag. Vær med til at fejre kærlighed og mangfoldighed i den danske hovedstad fra den 13. til 18. august. Bo på First Hotel Twentyseven, First Hotel Mayfair eller First Hotel Kong Frederik, alle i hjertet af byen og den perfekte base for Pride i København. Pride-parade den 17. august.

Aalborg Pride vender tilbage til byen den 13. juli. Vær med til at fejre mangfoldigheden, og bo på First Hotel Aalborg i centrum.

Oslo Pride 2019

Norge

Bergen Pride fylder byen mellem de syv bjerge med farver fra den 1.-8.juni 2019. Bo på First Hotel Bergen Marin på Bryggen, så du er tæt på begivenhedernes centrum. Pride-parade den 8. juni.

Deltag i Oslo Pride fra den 14.-23. juni 2019 – Norges største festival for LGBTIQ-samfundet. Oplev koncerter, kunstudstillinger, fester, shows og debatter rundt omkring i hovedstaden. Tjek ind på First Hotel Grims Grenka eller First Hotel Millennium, hvis du vil være i begivenhedernes centrum. Pride-parade den 22. juni.

Ålesund Pride starter den 26. august til 1. september. Bo på First Hotel Atlantica, hvis du vil have den bedste beliggenhed! Pride-parade den 31. august kl. 14.00 fra Rådhuspladsen.

Pride Stockholm 2019

Sverige

Karlskrona byder dig velkommen til at deltage i Pride-festivalen fra den 27. maj til 2. juni fyldt med festligheder og foredrag. Bo på First Hotel JA eller First Hotel Statt Karlskrona, og nyd at være tæt på festivalen.

Söderhamn Pride starter den 3. juni og slutter den 9. juni, og var den første Pride-festival i Gävleborg. For sjette gang i træk fyldes byen med regnbuefarver og festligheder. Tjek ind på First Hotel Statt Söderhamn, det officielle pride-hotel i byen, som endda har et specielt tilbud på værelser i anledningen. 

Halmstads Pride-festival fylder byens gader med masser af aktiviteter den 8. juni. Gør en tur ud af det, og bo på First Hotel Mårtenson i hjertet af byen.

West Pride vender tilbage til Göteborg fra den 12.-16. juni for at fejre kærlighed, mangfoldighed og hinanden. Festivalen tilbyder kunst, kulturelle aktiviteter, gode fester og en sjov parade. Bo på First Hotel G, så du er lige i nærheden af festen! Pride-parade den 15. juni.

Kristianstad fejrer Pride 27. - 30. juni. Deltag i festen - bo på First Hotel Christian IV midt i byen.  

Helsingborg Pride fylder gaderne med regnbuefarver den 29.-30. juni. Book dit ophold på First Hotel Kärnan i centrum af Helsingborg.

Pride 2019

Sverige

Sundsvall Pride festival starter den 30. juni og slutter med et brag med Pride-parade den 6. juli. Bo på First Hotel Strand, når du er med til at fejre!

Malmö Pride kommer til byen igen fra den 18.-20. juli med Pride-parade den 20. juli. Vær en del af festen, og bo på First Hotel Jörgen Kock.

Skandinaviens største Pride-festival skydes i gang i Stockholm den 29. juli. Den ugelange fest omfatter fester, seminarer, koncerter og meget mere og slutter med Pride-parade den 3. august. Bo på et af vores hoteller under dit besøg. Vælg mellem First Hotel Reisen, First Hotel Kungsbron, First Hotel Norrtull, First Hotel Fridhemsplan i centrum eller First Hotel Solna og First Hotel Brommaplan kun ca. 20 minutter fra Stockholm centrum.

Velkommen til Säffle Pride den 17. august, hvor du kan blive en del af festlighederne! Bo på First Hotel Royal inde i byen.

Skövde Pride finder sted den 27. september. Bo på First Hotel Billingehus.

Pride Reykjavik

Island

Reykjavik Pride byder dig velkommen til en fantastisk pride! For at markere landets tyvende Pride finder festivalen sted i fantastiske ti dage startende den 8. august og slutter med Pride-parade den 17. august. Bo på First Hotel Reykjavik Kópavogur lige uden for byens trængsel og travlhed.

Billede: © Reykjavik Pride