Gå til hovedindhold

Oplev Bergen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Oplev Bergen

Bergen er en fantastisk by, uanset om du rejser hertil på ferie eller med arbejde. Besøg et af de mange museer, tag en tur med Fløibanen og oplev den fantastiske udsigt fra toppen, besøg akvariet eller shop løs i byens store udvalg af kæde- og specialbutikker.

Bryggen
Tag turen til First Hotel Bergen Marin og den berømte Bryggen, der står på UNESCOs verdensarvsliste over bevaringsværdige steder. Den gamle træbygning, der ligger midt i Bergen, huser både hyggelige caféer, museer og butikker, der sælger traditionelt håndværk.

Se Bergen fra toppen
Du finder Fløibanen kun 2 min utter fra Bryggen. Det er en kabelbane, som tager dig med op på Fløyen. Turen op på fjeldet tager kun 5-8 minutter og er en af Bergens mest kendte turistattraktioner. Und dig selv en tur op på Fløyen for at nyde den fantastiske udsigt.

Akvariet
Skal du til Bergen med børnene, og ønsker du at finde på noget sjovt en regnvejrsdag? På Akvariet i Bergen kan du opleve pingviner og søløver – og være med, når sæler og krokodiller bliver fodret. Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en af Bergens største turistattraktioner.

Shopping
Bergen er den perfekte by at shoppe i. Byen har alt fra kendte detailkæder og modebutikker til hyggelige vintagebutikker. Er du interesseret i kunst, elsker du god mad eller vil du bare gerne opleve Bergen som turist, finder du både gallerier, souvenirbutikker og madmarkeder, der er mere end ét besøg værd.

Sognefjorden – Norges længste fjord
Hvis du skal være i Bergen i et par dage, tag på en eller flere dagsture fra byen. Oplev f.eks. Norges længste, dybeste og mest kendte fjord på en dagstur i båd fra Bergen. Sognefjorden strækker sig 205 kilometer mod Jotunheimen og Jostedalsbreen.

Hvis du tager turen gennem Sognefjorden, er det bestemt værd at stå af i Flåm og bruge en time på at tage togturen med Flåmsbana langs stejle klippeskråninger midt i den smukke natur – det er en turistattraktion i sig selv.

Museer
Du finder museer for enhver smag i Bergen. Nogle museer egner sig godt til de små, mens andre får de historieinteresserede til at slikke sig om munden.

Troldhaugen kan du se minder fra den norske komponist Edvard Griegs liv og opleve Griegs musik i Troldsalen. Nyd også udsigten som inspirerede den kendte komponist.

Hanseatisk Museum ligger på Bryggen. Her får du indblik i hvordan de hanseatiske købmænd i Bergen levede og handlede.

Gå på opdagelse i Bergenshus i mørke, trange trappegange, der tager dig helt op til taget på Rosenkrantztårnet eller oplev den imponerende Håkonshallen.

VilVite er et spændende tilbud i Bergen for rejsende på familieferie, hvor børnene kan lege sig til viden. Der er over 100 forskellige interaktive installationer, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med vintersport, lave din egen vejrmelding i vejrstudiet eller prøve en sæbekåbe.

KODE finder du kunstmuseer med værker af bl.a. Munch. Du kan også opleve særudstillinger med kunst, kunsthåndværk og design samt musik. Du kan besøge alle kunstmuseerne med samme billet.

Hvad venter du på?
Stadig ikke sikker på om du skal til Bergen? Se denne video (åbnes i et nyt vindue på YouTube), og book dit ophold på First Hotel Bergen Marin.

Vi glæder også til at byde dig velkommen!

Læs mere om ting du kan lave i Bergen og om vores hotel på Bryggen, First Hotel Bergen Marin.

Bryggen

Udsigt fra Fløyen

Cyklel-VM i Bergen 2017

Troldhaugen Museet

Akvariet i Bergen

Madmarkedet i Bergen