Gå til hovedindhold

DISCOVERY

Book ophold

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

DISCOVERY

DISCOVERY handler om at gøre din rejse uforglemmelig. Udforske det du ikke kan se og opleve det, der foregår "bag scenen". Muligheden for unikke og autentiske oplevelser. Det handler om at blive modtaget med genkendelighed på tværs af 35 Global Hotel Alliance brands med over 550 hoteller, resorts, paladser og spa hoteller i 76 land.

 

Når du bliver medlem hos os, så bliver du også automatisk medlem af DISCOVERY, som er et loyalitetsprogram under Global Hotel Alliance og omfatter 35 hotelkæder. DISCOVERY er bygget op omkring tanken om at belønne loyale gæster med unikke oplevelser – såkaldte "Local Experiences" – som er sammensat af lokale eksperter og som giver dig adgang til flere tusinde oplevelser og gaver.

Uanset om du bare har et par timer tilovers på en forretningsrejse eller ønsker at opleve en destination gennem lokale øjne på en weekendrejse, så tilbyder DISCOVERY en lang række oplevelser med noget for enhver smag. I tillæg får du medlemsfordele, når du bor på over 550 hoteller verden over.

tradeDoubler