Gå til hovedindhold

Vigtig information om dit medlemskab!

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Vigtig information om dit medlemskab!

First Hotels har været medlem af Global Hotel Alliance (GHA) siden 2010, og i denne periode har alle vore medlemmer været en del af GHA-loyalitetsprogrammet DISCOVERY udover at være First Members.

Fra og med 1. januar 2018 er First Hotels ikke længere en del af GHA

 

Dette betyder følgende for dig som First Member:

  • Du beholder dit medlemskab i både DISCOVERY og First Member, men det bliver to separate medlemskaber og programmer.
  • Indtil vi lancerer vort nye loyalitetsprogram, vil du beholde det samme medlemsnummer og være tildelt det samme medlemsniveau som i dag (Gold, Platinum og Black).
  • Du vil fortsat kunne optjene og bruge point, kvalificere til højere medlemsniveau samt få dine First Member fordele på vore hoteller – akkurat som tidligere.
  • Hvis du bor på andre hotelkæder indenfor GHA, så får du DISCOVERY fordele, og nætterne bliver registreret således, at de giver ret til højere DISCOVERY-medlemsniveau.
  • Et ophold på et DISCOVERY hotel vil ikke tælles med i dit First Member medlemsniveau, kun dit DISCOVERY niveau. På samme vis vil et ophold på et First Hotel ikke medtælle på dit DISCOVERY niveau.
  • Fra og med 1. januar så kan du ikke benytte Local Experiences på First Hotels. De kan derimod benyttes på et hvilket som helst andet hotel inden for GHA, så længe pointene er gyldige. 

Vi arbejder med et helt nyt og spændende indhold i First Member, og lanceringen vil ske i løbet af foråret 2018. Der vil komme mere information om hvilke ændringer du som værdsat kunde kan se frem til, og vi er overbeviste om, at bliver tilfreds!

Book dit næste bonusophold nu. Log in på din side her!

Har du spørgsmål, så er du hjertelig velkommen til at kontakte vores First Member Support. 

 

tradeDoubler