Gå til hovedindhold

Øvrig

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

4. ØVRIG

Her kan du læse øvrig information om First Member-vilkårene.

4.1 First Member er en elektronisk baseret tjeneste. Medlemskommunikation foregår derfor primært via internettet og elektronisk post.

4.2 Såfremt du har givet samtykke, vil vi anvende dine personoplysninger, bookinghistorik og kampagnerespons til at skræddersy tilbud og information til dig

4.3 Der tages forbehold for publiceret materiale og ændringer i fordele, rabatter og priser.

4.4 Medlemsbetingelser, servicefordele og pointregler kan forandres. Opdaterede regler vil altid være tilgængelige på http://www.firsthotels.dk/First-Member/.

4.5 First Hotels forbeholder sig retten til at ændre eller afslutte First Member-programmet uden forudgående varsel og kompensation.

4.6 Ved afslutning af medlemsskabet vil alle point og oplysninger om medlemmet slettes fra medlemsdatabasen.

4.7 Ved ændring af navn, adresse eller arbejdsgiver skal medlemmet straks informere om dette skriftligt via e-mail til firstmember@firsthotels.dk. Dette for at få opdateret registreret information om medlemmet.

4.8 First Hotels forbeholder sig retten til at gemme medlemsoplysninger og information til brug i markedsføring og kommunikation per post, e-mail, telefon og sms.

4.9 Personoplysningerne som vi har registreret vil kun blive behandlet og lagret for at kunne give information om samt administrere dit medlemskab, og for at kunne koordinere tilbud og aktiviteter med First Hotels partnere – såfremt du har givet os dit samtykke dertil.

4.10 Tvister vedrørende medlemsbetingelserne afgøres i henhold til norsk lovgivning. Tvister afgøres ved norske domstole. 

tradeDoubler