Gå til hovedindhold

Sådan optjener du points

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Sådan optjener du points

Her kan du læse, om hvordan du kan optjene point i First Member-programmet.

2.1 Der optjenes point for hver norske, svenske eller danske krone, du forbruger på et First Hotel eller i en restaurant drevet af First Hotels. (1 NOK/SEK/DKK = 1 POINT). På First Hotel Petit Palace i Spanien og FIrst Hotel Kopavogur på Island tjener du 750 poeng per natt.

2.2 Medlemmet er selv ansvarlig for at oplyse sit medlemsnummer ved bestilling af ophold, samt ved indcheck på hotellet.

2.3 Point optjenes ved for egen overnatning. Ved betaling af andres ophold optjenes der ikke point.

2.4 Point gives kun til et medlem per værelse.

2.5 Point og nætter registreres fra den dato, hvor medlemsskabet bliver oprettet.

2.6 Etter-registrering af ophold, som er foretaget før indgåelse af medlemsskabet, er ikke mulig.

2.7 Point og nætter er personlige og kan under ingen omstændigheder sælges, overdrages, arves eller tilbagebetales i kontanter.

2.8 Der gives ikke point ved indløsning af bonusnætter. Ved ekstra forbrug under opholdet gives der point.

2.9 Point oparbejdes ikke for varer og tjenester, som hotellet ikke producerer selv eller har indtægter fra, for eksempel eksterne udlæg, parkering, tøjvask, spa eller pengespil.

2.10 Ved kursus og konference gives der ikke point for leje af mødelokaler og køb af dagspakker. Ved overnatning gives der point på dette separat.

2.11 Optjente point forfalder automatisk efter 3 år. Pointsaldo er til enhver tid tilgængelig på din personlige medlemsside. Ved indløsning af point trækkes de ældste point først.

2.12 Efterregistrering af point kan foretages på "Min side", per mail eller telefon. Frist for efterregistrering er 6 måneder. 

2.13 Alle ordinære priser, kampagnepriser på vores web og aftalepriser giver ret til bonusoptjening. Der gives ikke point ved gratisnætter, bonusovernatninger, overnatninger booket via tredjeparts websider (som f. eks. hotels.com, expedia.com, booking.com), turoperatører, overnatninger i forbindelse med aftaler om langtidsleje (over 20 nætter), crew, sponsorpriser eller andre specialaftaler. Alt ekstra, personligt forbrug, som du betaler for direkte til hotellet, giver point.

2.14 Point tilskrives din First Member-pointkonto tre dage efter udcheck og kan ikke indløses før det.

2.15 Ved markedskampagner gælder specifikke regler for bonusoptjening, som kan variere fra kampagne til kampagne.

RESTAURANT

2.16 Point og rabatter gives i restaurant ved bestilling af mad, eller mad og drikkevarer i kombination. Ved bestilling kun af drikkevarer gives der ikke point eller rabat.

2.17 For at få point og eventuel rabat i restauranten skal du oplyse dit medlemsnummer før opgørelse af regningen. Disse point kan ikke efterregistreres.

2.18 Der kan maksimalt optjenes 5000 point per besøg i bar og restaurant. Rabatten på 20 % (Platinum- og Black-medlemmer) gælder kun for op til fem personer i et selskab.

2.19 Kun et medlemskort kan benyttes per selskab.

2.20 Point kan kun optjenes ved First Hotels egne serveringssteder og kun i restauranter, som drives af First Hotels.

tradeDoubler