Gå til hovedindhold

Benyttelse af dine point

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

3. Benyttelse af dine point

Her kan du læse, om hvordan du benytter dine bonuspoint.

3.1 Bonusnætter skal bestilles af medlemmet selv og er gyldige for 2 personer i et Standard Dobbeltværelse. 1 barn under 13 år er gratis.

3.2 Bonusnætter kan benyttes af medlemmets nærmeste familie og venner uden at medlemmet overnatter, såfremt medlemmet selv bestiller overnatningen.

3.3 Der er afsat et begrænset antal hotelværelser til bonusindløsning. Der kan findes ledige værelser i andre priskategorier, selv om værelserne, der er afsat til bonusindløsning er fuldbooket.

3.4 En bonusnat koster fra 10.000 til 15.000 point. Antallet af point afhænger af hotel og periode. Oversigt over hoteller og pointkrav findes på medlemssiderne.

3.5 Bonusnætter kan reserveres op til 6 måneder før ankomst.

3.6 Book dit bonusophold ved at logge ind på din First Member-konto på http://www.firsthotels.dk/FirstMember/ - gå til ”Min side” og ”Book med point”. Bonusophold kan også bestilles per mail eller på telefon. For kontaktinformation se http://www.firsthotels.dk/First-Member/

3.7 Afbestilling af bonusovernatning skal ske inden kl. 16:00 på ankomstdagen. Ved for sen afbestilling vil point ikke føres tilbage til medlemmets konto.

3.8 Bonuspoint kan ikke benyttes som delbetaling og kan ikke veksles mod kontanter.

3.9 Privat brug af bonuspoint, som er optjent i jobsammenhæng, regnes som skattepligtig indtægt.

3.10 Bonusophold er ikke gyldige til bonuspoint eller registrering af ophold.

RESTAURANT

3.11 Optjente point kan benyttes til mad og drikke på samtlige First Hotels i Skandinavien - med undtagelse af de restauranter, First Hotels selv ikke driver.

3.12 Point kan ikke bruges som betalingsmiddel ved køp af kun drikkevarer; Det skal være i kombination med køb af mad.

3.13 Minimumstræk ved køb af mad og drikkevarer er 2.500 point, som tilsvarer 125 NOK/SEK/DKK. Næste mulige træk er på 5000 point, som tilsvarer 250 NOK/SEK/DKK.

tradeDoubler