Gå til hovedindhold

First Member 2.0

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Member 2.0

Vi er i fuld gang med at udvikle et helt nyt First Member program, som efter planen skal lanceres til sommeren. Her giver vi dig nogle af højdepunkterne i vort nye program:

- OPTJENING OG BRUG AF POINT:
Vi kommer til at gå bort fra, at man optjener 1 point pr krone. I det nye program samler du FirstCoins, som kan bruges til hel- eller delbetaling af bonusnætter og anden omsætning. Du optjener mellem 2% og 5% af din omsætning. Jo højere medlemsniveau du opnår, jo mere FirstCoins får du tilbage. De point du har optjent i det nuværende program vil blive konverteret til den nye model ved lanceringen. Har du over 10.000 point i dag, og ønsker du at bruge dem på overnatning, så kan du selv booke dine bonusnætter på «Min side» , eller kontakte vores medlemssupport

- MEDLEMSNIVEAUER:
Vi går fra tre til fire medlemsniveauer, og det bliver enklere at stige til 2. medlemsniveau – du behøver blot at have boet 3 nætter for at kvalificere dig til niveau 2. Antallet af nætter pr niveau ser således ud:

  • Niveau 1 - SILVER: 0-3 nætter
  • Niveau 2 - GOLD: 4-15 nætter
  • Niveau 3 - PLATINUM: 16-30 nætter
  • Niveau 4 - BLACK: Over 30 nætter

- MEDLEMSFORDELE:
Vi har fornyet vore medlemsfordele! Nogle af de nuværende fordele vil udgå, men de mest populære beholder vi naturligvis. Nogle helt nye og spændende fordele vil også blive præsenteret. Jo højere medlemsniveau du har, desto bedre fordele.

- VARIGHED PÅ MEDLEMSNIVEAUER OG POINT:
Dit medlemsniveau kommer til at være gyldigt i hele tre år plus indeværende år. Det vil sige, at såfremt du kvalificerer dig til niveau 4, så kan du nyde godt af de fordele som følger med dette niveau mindst tre år frem i tiden. (Eksempel: hvis du bliver opgraderet til niveau 4 i september 2018, så beholder du dette niveau frem til 31. december 2021).

Vi glæder os til at kunne tilbyde alle vore medlemmer et spændende og anderledes medlemsprogram!

Your Second Home is FIRST!

tradeDoubler