Bestil værelse : First Hotel Kolding

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Lækkert Deluxe-værelse
Herligt Deluxe-værelse
Gode konferencefaciliteter
Nyd en skøn middag
First Hotel Kolding

First Hotel Kolding

I mere end én forstand er First Hotel Kolding også ’Det litterære hotel’: Vi er således naboer til Kolding Bibliotek, som vi har et nært samarbejde med. For eksempel er det på biblioteket, vi afholder vores konferencer, ligesom vi samarbejder om forfatterarrangementer og andre begivenheder. Vores restaurant, Restaurant Berg, er opkaldt efter byens store søn, Christen Berg, og alle vores værelser bærer på en eller anden måde præg af glæden ved litteraturen.

Som vores gæst tilbyder vi dig at booke tid på de omkringliggende golfbaner og giver dig gode råd om, hvad du kan opleve i og omkring Kolding - der er en af Danmarks ældste byer med masser af byde på, hvad enten det er kulturtilbud, forlystelser eller andet. Vi tilbyder også wellness-ophold i samarbejde med Dronning Dorotheas Badstue.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Følg os:


Vores profil

Forretning, Ferie, Restaurant, Konference, Kultur

Kontakt

 • First Hotel Kolding
 • Banegårdspladsen 7, 6000, Kolding
 • +45 76 34 54 00
 • Kontakt
 • Koldinghus: 1,5 km
 • Centrum: 400 m
 • Slotssøbadet: 1,5 km
 • Trapholt Museum: 5 km
 • Kolding Golf: 3,5 km

Aktuelle tilbud

60 MIO. LEGO® KLODSER VENTER PÅ DIG

LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO® klodser og fyldt med WAUW for hele familien. Besøg fantastiske LEGOLAND® og bo på First Hotel Kolding kun 35. min derfra.

LEGOLAND® & Hotelophold

FIRST ZOO

Nyd en dejlig dag med familien i Givskud Zoo og bo skønne First Hotel Kolding, der ligger kun 40 minutters kørsel fra Givskud Zoo.

Givskud Zoo & First Hotel Kolding

Romantik i Kolding

Behov for at komme væk fra hverdagens stress og jag, brug for et pusterum fra hverdagens trummerum og for bare at nyde hinanden i fulde drag? Trænger I til bare at være jer to og nyde to-somheden og jeres kærlighed...! Vores First Romance-ophold er det, I har brug for.

Romantik i Kolding

Stress-Af-Dage

Stress-Af-Dage er det perfekte valg for dig, der ønsker at koble af og finde dig selv igen. First Hotel Kolding er gået sammen med Slotssøbadet og Dr. Dorotheas Badstue og tilbyder dig et unikt ophold, hvor afstressning og ro er hovedingredienserne.

Stress-Af-Dage

Mere

Morgenmad inkluderet

Morgenmad inkluderet

Fuldfør din WebDeal- eller Flex-booking på Firsthotels.dk og morgenmad inkluderes, når du bor på First Hotel Kolding!

Parkering under hotellet

Parkering under hotellet

First Hotel Kolding kan tilbyde parkering i aflåst P-kælder umiddelbart under hotellet til 105 kr. i døgnet. Porten til kælderen åbnes med værelsesnøglekortet, så gæster skal først checke ind,  før de kan køre ned i kælderen. Fra kælderen er der elevator direkte op til værelserne.

Seværdigheder i nærheden

Seværdigheder nær First Hotel Kolding

Når du bor på First Hotel Kolding, er du ikke langt fra de lokale topattraktioner og seværdigheder. Alle sammen er nemme at komme til enten i bil eller på gåben. Her finder du en oversigt over nogle af dem.

Attraktioner i nærheden

Internationalt miljømærket

Internationalt miljømærket

Green Key er turismens miljømærke. Det betyder, at hoteller, kroer, ferie- og kursuscentre, vandrerhjem, campingpladser, restauranter og idrætsanlæg har mulighed for at blive mærket med Green Key.

Læs mere om Green Key

First Hotels Miljøpolitik

Smiley Rapport

Smiley Rapport

Siden 2001 har de fire Smiley'er vist dig, hvor god hotellets restaurant er til at følge reglerne og sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se Smiley-rapport