Bestil værelse : First Hotel Petit Palace Santa Barbara

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Petit Palace Santa Barbara tilbyder konferencefaciliteter til ethvert behov, herunder to mødelokaler og en gårdhave. Morgenmads-restauranten er også tilgængelig for arrangementer om eftermiddagen og aftenen.

Sala Santa Teresa

Sala Santa Teresa

Sala Santa Teresa er et 55m2 stort mødelokale med plads til 50 personer i teateropstilling og 25 gæster i hesteskosopstilling. En skærm, projektor og flipover er tilgængelige. Andet audiovisuelt udstyr kan fremskaffes via vores eksterne samarbejdspartner.

Sala Santa Barbara

Sala Santa Barbara

Sala Santa Barbara er et 60m2 stort lyst mødelokale med udsigt til plazaen. Lokalet har plads til op til 60 personer i teateropstilling og 33 gæster i skoleopstilling. En skærm, projektor og flipover er tilgængelige. Andet audiovisuelt udstyr kan fremskaffes via vores eksterne samarbejdspartner.

Atrium

Atrium

Vores atrium tilbyder en 150 kvm² udendørs gårdhave, der kan bruges til alle former for arrangementer, herunder cocktailparties, udendørsspisning og præsentationer.