Bestil værelse : First Hotel JA

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Reception and lobby at First Hotel JA, Karlskrona
Breakfast buffet First Hotel JA Karlskrona
First Hotel JA Karlskrona

First Hotel JA

Efter en gennemgående renovering af lobby, korridorer, konferencelounge samt alle værelser, byder vi dig velkommen til First Hotel JA i Karlskrona. Vi har indrettet vores 88 værelser og familiesuiter med mørklægningsgardiner, specialdesignede senge og blød belysning for at skabe en hyggelig atmosfære, der garanterer bedst mulig søvn uanset årstid eller tid på døgnet.

Vi har bar og bistro med lette, velsmagende og hjemmelavede retter. Vores mødelokale har plads til 8 personer.

Læs mere

Vores profil

Historisk bygning, Hjemmelig atmosfære, Familieværelse, Nyrenoveret, Bistro & Bar

Kontakt

 • First Hotel JA
 • Borgmästaregatan 13, 371 35, Karlskrona
 • +46 455 555 60
 • Kontakt
 • CENTRAL STATION: 750 M
 • CITY CENTER: 0 M
 • HOGLANDS PARK: 400 M
 • MARINE MUSEUM: 1 KM

Aktuelle tilbud

Kærlighed på JA i Karlskrona

When Love Comes First... Inviter din kære på en romantisk weekend i Karlskrona. Forkæl og nyd hinanden. Kom og hyg dig med din store kærlighed på det hyggelige First Hotel JA.

Læs mere

Mere

Svensk Miljöbas Diplom

Svensk Miljöbas Diplom

Vi værner om miljøet og satser på en holdbar udvikkling. First Hotel JA i Karlskrona er miljøcertificeret i henhold til Svensk Miljöbas-standard. Det indebærer blandt andet, at vi har kortlagt vores påvirkning af miljøet, gennemført miljøforbedringer, uddannet personalet i miljøkundskab og følger kontinuerligt op på og forbedrer miljøarbejdet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Læs mere om Svensk Miljöbas her

Parkeringskælder

Parkeringskælder

First Hotel JA er beliggende på gågaden Borgmästaregatan. Hotellets gæster har tilladelse til at parkere udenfor hotellet, mens de tjekker ind og ud.

Hotellet har en parkeringskælder. Parkeringsbilletter, der kan købes i receptionen, koster SEK 150 pr dag. Indkørsel via Arklimästaregatan 46.

Det er også muligt at parkere på gaden uden for hotellet. Der betales parkeringsafgifter mellem kl. 9.00 og 16.00

Royal Historie

Royal Historie

Hotelbygningen har en spændende historie, der rækker tilbage til 1700-tallet. Kong Gustaf III (1746-1792) både dansede og morede sig i den storslåede balsal, der dengang lå i bygningen.

First Hotel JA, der tidligere gik under navnet Stadskällaren og The Savoy, har udviklet sig til en af Sydsveriges mest moderne hoteller. First Hotels overtog hotellet i 1996 fra den tidligere ejer Horst Gottlieb.