Bestil værelse : First Hotel Jönköping

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Moderate

Moderate Double Room with wooden floor

Se flere bilder

Vi har to typer Moderate-værelser: Moderate Familie og et handicaptilpasset værelse.

 

MODERATRE FAMILIE FOR 4 PERSONER

Vores Moderate Dobbeltværelser/Familieværelser har 140 cm bred seng samt 2 vægsenge. Værelserne har skrivebord, TV og badeværelse med bruser. Gratis trådløst internet. Mange af værelserne har udsigt over Jønkøping.

MODERATE FOR HANDIKAPPEDE

Vores handicaptilpassede Moderate-værelse ligger på 2. etage.  Værelserne har en 180 cm seng samt et handicaptilpasset toilet. Værelserne har arbejdsplads med skrivebord, er røgfrit og har bruser og gratis WiFi.

Næste 24 timer - fra SEK: 763,-

Bestil værelse

Standard

Standard Double Room with view

Se flere bilder

Vi har tre typer Standard-værelser: Standard Enkelt;Standard Dobbelt og Standard Twin.

 

STANDARD ENKELT FOR 1 PERSON

Vores Standard Enkelt-værelser har en seng på 140 cm, skrivebord, TV og badeværelse med bruser. Gratis trådløst internet. Fin udsigt til omgivelserne.

STANDARD DOBBELT FOR 2 PERSONER

Vores Standard Dobbelt-værelser har en seng på 180 cm, skrivebord, TV og badeværelser med bruser. Gratis trådløst internet. Fin udsigt til omgivelserne.

STANDARD TWIN FOR 2 PERSONER

Vores Standard Twin-værelser har to separate senge på 90 cm, skrivebord, TV og badeværelse med bruser. Gratis trådløst internet. Fin udsigt til omgivelserne.

Næste 24 timer - fra SEK: 859,-

Bestil værelse

Deluxe

Se flere bilder

DELUXE FOR 3 PERSONER

Vores Deluxe-værelse har to separate værelser med 1 dobbeltseng på 140 cm samt en på 90 cm. Værelset er udstyret med skrivebord, TV, badeværelse med bruser og har egen balkon. Gratis trådløst internet

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Suite

Top Floor Suite in top class

Se flere bilder

Vores suite ligger øverst i tårnet på 12. etage. Værelserne har en 180 cm seng med salon. På badeværelset er der jacuzzi for to personer. Værelset har store vinduer med udsigt over hele  Jønkøping. Der er også arbejdsplads med skrivebord, er røgfrit og har bruser og gratis WiFi.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse