Bestil værelse : First Hotel Plaza

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Standard Room

Se flere bilder

Vores komfortable standardværelser findes i to varianter, enkelt- og dobbelt. Standardværelserne ligger på 2. - 4. etage. De fleste enkeltværelser har 160 cm. brede senge og dobbeltseng eller to separarate senge.

Næste 24 timer - fra SEK: 816,-

Bestil værelse

Superior

Superior Twin Room

Se flere bilder

På etage fem til ti ligger vores 20-30 kvm² store superiorværelser, der kommer som både enkelt- og dobbeltværelse. Enkeltværelserne har 160 cm. brede senge og dubbelrummen dobbeltseng eller 2 separate senge. Superiorværelserne har härlig udsigt mod byen eller Mälaren samt udstyr til at lave kaffe & te.

Næste 24 timer - fra SEK: 912,-

Bestil værelse

Suiter

Suite vith view over Västerås

Se flere bilder

Suiterne ligger på 11. og 12. etage og byder på panoramaudsigt over byen eller Mälaren. I suiterne er der hele 50 kvm² at boltre sig på. De indeholder stue, soveværelse og badeværelse med badekar.

Soveværelserne har store, skønne dobbeltsenge, og stuen har to siddegrupper - en sofagruppe og en spisebordsgruppe. I suiterne er der også badekar samt mulighed for at lave og te.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 632,-

Bestil værelse

Se vores specialværelser