Bestil værelse : First Hotel Plaza

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Plaza tilbyder flere forskellige typer konferencelokaler. Vores søster, Aros Congress Center. ligger under samme tag lige over gatan. Her tager vi imod grupper på op til tusind personer.

Når I afholder møder hos os, indgår frugt, isvand og lidt sødt. Og I har naturligvis adgang til WiFi. Måltider serveres i vores cool og nyrenoverede lobbybar.

Du er velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi med at planlægge jeres næste møde eller konference.

Send konference- & mødeforespørgsel

Corner

Corner

Corner er vores største konferencelokale. Her sidder I en afskærmet del af lobbyen. Med store vinduer fra gulv til loft og ligeså store mørklægningsgardiner tilpasser vi lokalet efter behov.

Corner har plads til 35 deltagere i biografopstilling. Lokalet er udstyret med PC-kanon, tavle og lydanlæg.

Glasrummet

Glasrummet

Glasrummet er et mindre mødelokale med plads til ti personer omkring et bestyrelsebord. Konferer i ro og med udsigt over hotellets entré og lysgård.

Transportabel PC-kanon og tavle forefindes ved behov.

Aros Congress Center

Aros Congress Center

Aros Congress Center ligger i direkte tilknytning til hotellet. Det er et komplet kongres- og konferenceanlæg med over 40 lokaler.

Her holder I effektive møder i alle formater; konferencer og kongres såvel som større arrangementer og events. Samtlige mødelokaler er lyse og godt ventilerade med udmærket akustik og moderne, teknisk udstyr.

I restauranten er der plads til 1000 siddende gæster.

Se ACCs lokaler

Send bookingsforespørgsel til ACC

Find frem

Find frem

Skal du deltage i en konference på Aros Congress Center eller på First Hotel Plaza, og rejser du med bil? Der er 24-timers parkering i den opvarmede parkeringsgarage under hotellet.

Find First Hotel Plaza