Bestil værelse : First Hotel Linné

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

Vores konferencesafdeling tilbyder 7 konferencelokaler i varierende størrelser, som passer til grupper fra 2 - 120 personer.

Samtlige lokaler er lyse og friske med nye moderne møbler og har al nødvendig, teknisk udstyr.

Vi hjælper jer med at skræddersy konferencen eller mødet ud fra de visioner og ønsker, I måtte have. Vi kan også tilbyde en række spændende aktiviteter i sammenhæng med konferencen for dig og dine deltagere, hvis I ønsker det.

Send konferenceforespørgsel

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Choose your colour-menu

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

Vores største lokale, Linnésalen, kan rumme op til 120 personer. Her tilbydes der et separat område på 65 kvm. til pausebuffétter og mingling. Dette lokale har også en stor balkon med udsigt over Uppsalas bykerne.

Lokaler & kapacitet

Udstyr

Udstyr

Samtlige konferencelokaler har whiteboard, blokke, LCD-projektorer, filmlærred og kuglepenne.

Find hotellet

Find hotellet

Det er nemt at afholde konference eller møde på First Hotel Linné, uanset hvordan du vælger at ankomme. Tag et kig på kortet, inden du tager afsted.

Kort- og vejbeskrivelse