Bestil værelse : First Hotel Reisen

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Standard Double room

Se flere bilder

Vores charmerende og behagelige 16-20 kvm. store standardværelser findes i tre varianter med enkeltseng, dobbeltseng eller to enkeltsenge. En del af værelserne har udsigt over Gamla Stan og alle har badekar og gratis WiFi.

Næste 24 timer - fra SEK: 2 492,-

Bestil værelse

Superior

Superior room

Se flere bilder

Vores 20 kvm. store og bekvemme superiorværelser har en fantastisk udsigt over Stockholms vandsystemer og Skeppsholmen. Værelset har en 160 cm bred seng, et stort skrivebord, safe og gratis WiFi.

Næste 24 timer - fra SEK: 2 876,-

Bestil værelse

Deluxe

Deluxe room

Se flere bilder

First Hotel Reisen er et av de få svenske hoteller, der har værelser med både privat sauna och jacuzzi. Vores deluxeværelser har udover sauna og jacuzzi en 160 cm bred seng, og vores gæster har adgang til gratis WiFi samt elkoger til kaffe/te. Deluxeværelserne er cirka 28 kvm. store og har et stort skrivebord.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Suiter

Jacuzzi Suite

Se flere bilder

Vi har tre typer suiter, alle med fantastisk havudsigt over Stockholm Ström og Skeppsholmen.

Juniorsuiterne: 42 m² store, har et soveværelse med 160 cm bred dobbeltseng og opholdsstue med skøn siddegruppe og stort skrivebord.

Jacuzzisuiterne: 42 m², har et soveværelse med 160 cm bred dobbeltseng, opholdsstue med skøn siddegruppe og skrivebord samt spisebord med plads til fire personer. I badeværelset kan du hoppe ned i den skønne jacuzzi.

Chapman Suite: Reisens stolthed, den 46 kvm. store, charmerende Chapmansuite har salon med sofagruppe og spisebord til fire personer, et velindrettet arbejdsværelse og separat soveværelse med 180 cm bred dobbeltseng og egen indgang til badeværelset.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

First Lady

Se flere bilder

Få en luksusbadekåbe, en eksklusiv dagcreme fra Vendela Kirsebom og modemagasinet Elle, der ligger på værelset ved ankomst (prisen føjes til værelset som en del af værelsesprisen og vises ikke på kvitteringen).

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse