Bestil værelse : First Hotel Norrtull

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

På First Hotel Norrtull tilbyder vi lokaler til så godt som alle typer sammenkomster, konferencer og events. Vores fleksibilitet og specielle atomsfære, der gennemsyrer hele bygningen, har gjort os til en meget populær konferenceafvikler i Stockholm.

Vi kan tage imod op til 400 siddende og op til 600 stående konferencegæster.

Send konferenceforespørgsler

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

First Hotel Norrtull tilbyder 4 konference- og mødelokaler i varieret størrelser med kapacitet til alt fra 2 til 220 personer.

Lokalerne har individuel charme og afspejler hotellets unikke atmosfære.

Læs mere om faciliteterne her

Events og selskaber

Events og selskaber

I vores unikke lokaler og udeområder har vi mulighed for at arrangere events og festarrangementer for op til 550 stående gæster. Minimesser, udstillinger, produktlanceringer, modeshows, kickoffs og selskaber af enhver art. Hvorfor ikke afholde en stor sommerfest i vores smukke gårdhave?

Læs mere om facilitetene her

Aktiviteter

Aktiviteter

Nogle gange er det vigtigt at afsætte tid til det sociale – at lære hinanden at kende, socialisere, grine og få opbygget en speciel teamånd. Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, og nedenfor er nogle af vores mest populære. Men vi udvikler meget gerne ideer og forslag baseret på jeres behov.

Læs mere

Inkluderet på Norrtull

Inkluderet på Norrtull

Når du afholder konferencer og møder på First Hotel Norrtull har du altid adgang til WiFi, projektor, whiteboard, flipover, skrivegrej, vand og søde sager.

Find Norrtull

Find Norrtull

Det er nemt af afholde konference, møde eller events på First Hotel Norrtull. Hvis du vælger at tage bilen hertil, anbefaler vi parkeringsgaragen under hotellet. Tag en billet, når du kører ind, køb dernæst en garagebillet af os i receptionen til nedsat pris.

Kort- og vejbeskrivelse

Lufthavnsbusserne

Lufthavnsbusserne

Det er nemt at holde konference på First Hotel Norrtull. Du kan flyve til Arlanda eller Bromma og vælge at tage lufthavnsbussen til Stockholm. Lufthavnsbusserne stopper lige udenfor hotellet – fem skridt fra indgangen. Desuden findes offentlig transport i form af busser og tunnelbane lige rundt om hjørnet.

Tilfredse konferencedeltagere

Tilfredse konferencedeltagere

På First Hotel Norrtull er vi glade, når vores gæster er glade. Læs anmeldelser fra andre konferencegæster på Kontur Konferens hjemmeside.

NB. Bare på svensk