Bestil værelse : First Hotel Billingehus

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Udendørsaktiviteter

Udendørsaktiviteter

Området omkring hotellet er perfekte til udendørsaktiviteter. Flyt konnferencedeltagerne ud efter alle møder og workshops - det er tid til hygge og til at skabe holdfølelse og samhørighed.

Udendørsaktiviteter

Indendørsaktiviteter

Indendørsaktiviteter

En gang i mellem er det bedre at opholde sig indendørs. Vi har mange indendørsaktiviteter til dig og dine konferencegæster. Hvad siger I til vinsmagning kombineret med quiz, musikkonkurrencen "Hit med sangen" eller vores nye aktivitet, "Kampen om klokkan", hvor I både konkurrerer mod klokken og hinanden.

Indendørsaktiviteter

Aktiviteter ude og/eller inde

Aktiviteter ude og/eller inde

Aktiviteterne her fungerer lige så godt ude som inde. Hovedformålet er, som med alle vores aktiviteter, at bygge et stærkt team samtidig med, at man har det sjovt. Klik på linket herunder og se. hvad vi kan tilbyde.

Aktiviteter ude og/eller inde

Sæsonaktiviteter

Sæsonaktiviteter

Vi har aktiviteter til alle årets sæsoner. Uanset om det er vinter, sommer, forår eller efterår, kan vi tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter, der er tilpasset den aktuelle sæson.

Sæsontilpassede aktiviteter