Bestil værelse : First Hotel River C

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Standard Single room

Se flere bilder

Vi har to slags Standard-værelser; Standard Enkel og Standard Dobbelt. Alle værelser har Svanenmærkede senge, Smart-TV og udsigt over kanalen.

STANDARD ENKELT

Standard Enkelt-værelserne er luftige og har en lækker udsigt over kanalen. Værelserne er perfekte for dig, der rejser alene og er udstyrede 1 x 140 cm. bred, Svanenmærket seng, Smart-TV, hårtørrer, strygejern og to forskellige kvalitetspuder for ekstra komfort.

Badeværelset har fliser og bruser. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.

STANDARD DOBBELT

Standard Dobbelt-værelserne er klassisk indrettede og har en herlig udsigt over kanalen med sin frodige træallé. Der er to skønne, 90 cm. brede, Svanenmærkede senge, Smart-TV, hårtørrer, strygejern, kaffe/temaskin og to forskellige puder i høj kvalitet for ekstra god komfort.

Badeværelset har fliser og bruser. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Superior

Double room

Se flere bilder

Vi tilbyder et slags Superior-værelse på hotellet; Superior Dobbelt.

SUPERIOR DOBBELT

Vores Superior Dobbelt-værelser er klassisk og skønt designede med udsigt over den smukke Klarälven. Her er der to skønne, 90 cm brede, Svanemærkede senge, Smart-TV, hårtørrer, strygejern, kaffe/temaskin og to puder i høj kvalitet for ekstra komfort.

Badeværelserne har fliser og bruser. Vores Superior Dobbeltværelser er perfekte for dig, der ønsker det lille ekstra på både forretningsrejsen eller privat.

Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Suiter

Suite Studio River

Se flere bilder

Vi tilbyder to typer suite på hotellet; Juniorsuiter og de større Studio River-værelser. Juniorsuiterne kan også opgraderes til Bryllupssuiter.

JUNIORSUITER

Vores Juniorsuiter kan opgraderes til Bryllopssuiter. Det siger en hel del. Her har du sydvendt udsigt over kanalen, to skønne, 90 cm brede, Svanenmækede senge og to puder i høj kvalitet for ekstra komfort. I Juniorsuiterne er der også Smart-TV, hårtørrer, strygejern og kaffe/temaskin.

Badeværelset har fliser og bruser. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.

 

STUDIO RIVER VÆRELSE

Vores største lokale, helt uden indsyn, er vores lækre Studio River på 6. etage. Her har du en fantastisk udsigt over Klarälvens stille rislende vand, Karlstad centrum, de omkringliggende bolig- og naturområder samt den smukke gamle stenbro fra slutningen af 1700-tallet, som går over floden. Badeværelset har fliser og bruser. I værelset er der også tekøkken, og den er derfor perfekt til gæster, der ønsker et længere hotelophold.

Værelserne er designet i lækker retrostil og har to skønne, 90 cm brede Svanenmærkede senge, Smart-TV, hårtørrer, strygejern, kaffe/temaskin og 2 kvalitetspuder, der giver bedre søvn. Køkkenet er udstyret med porcelæn, mikroovn, kogeplader og køleskab.

I Studio River er der desuden en tilslutningsdør til tilstødende dobbeltværelse, hvilket gør suiten perfekt til store selskaber eller familier.

Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.

 

Bryllupssuiter:

Vores Juniorsuiter kan opgraderes til Bryllupssuite. Vælg en favorit blandt vores Juniorsuiter, og lad den blive smukt dekoreret inden jeres mindeværdige bryllupsnat.

Fyld så meget luksus på hotelopholdet, som I vil. Måske har I lyst til at blive budt velkommen af friske blomster, kold champagne, eksotisk frugtfad og hjemmelavede trøfler. Valget er jeres.

Ring til os for priser og tilbud på, hvad vi tilbyder. Telefon: +46 054-22 22 20.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse