Bestil værelse : First Hotel Statt

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

The Fox & Anchor

The Fox & Anchor

Vi bor på First Hotel Statt, midt på Stortorget. Hos os finder du altid et stort sortiment af øl og whisky, god mad og et autentisk miljø. Vi har i øjeblikket hele 24 typer fadøl og et stort antal flaskeøl; omkring 80 typer fra hele verden. Hvis du er glad for whisky, finder du mere end 200 slags her. Størstedelen er skotsk single malt-whisky, men resten af verden er også repræsenteret.

The Fox & Anchor hjemmeside

The Fox & Anchor er Karlskronas eneste engelske pub. Pubben blev grundlagt i 2002 og drives i dag af kompagnonerne Torbjörn Jonsson og Fredrik Larsson.

Grundfilosofien med pubben er at tilbyde et gæstfrit miljø, et stort sortiment og et varmt og hyggeligt mødested, hvor man kan nyde god mad og drikkevarer.

Fra og med efteråret 2011 satser The Fox & Anchor på at blive en af Sveriges bedste øl- og whiskypubber. God mad, kyndigt personale, et spændende sortiment af mikrobrygget øl og et bredt udvalg af whisky er nøgleordene!

Om sommeren udvider vi pubben med 100 pladser på vores hyggelige udeservering, som har sol hele eftermiddagen og første del af aftenen. Med udsigt over hele Stortorget kan man her nyde dagens sidste lys sammen med glade venners.