Bestil værelse : First Hotel Statt

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Deluxe Double room First Hotel Statt Karlskrona
Standard Double room First Hotel Statt Karlskrona
Lobby First Hotel Statt, Karlskrona, Sweden
Ballroom & restaurant at First Hotel Statt in Karlskrona, Sweden

First Hotel Statt

Hotellets elegante arkitektur og smukke linjer gør det til det ideelle mødested for konferencer, forretningsrejsende og for dig, som rejser privat. Vi har over 100 værelser og en konferencekapacitet på op til 430 deltagere.

På First Hotel Statt finder du en populær natklub og en engelsk pub & restaurant med god mad og et stort udvalg af øl og whisky. For den, som gerne vil svinge køllen og slå et par bolde, ligger der tre golfbaner indenfor en radius af 18 km. hotellet.

Hjertelig velkommen til First Hotel Statt i Karlskrona!

Vores profil

Århundredeskiftehotel, Konferencer, Shopping, Skærgård, Museer

Kontakt

 • First Hotel Statt
 • Ronnebygatan 37-39, 371 33, Karlskrona
 • +46 455 555 50
 • Kontakt
 • CENTRAL STATION: 650 M
 • CITY CENTER: 0 M
 • HOGLANDS PARK: 400 M
 • MARINE MUSEUM: 750 M

Aktuelle tilbud

3 nætter tilbud

Bo komfortabelt på First Hotel Statt i Karlskrona i 3 nætter. Få en god nats søvn og start dagen på den bedste måde med vores lækre morgenbuffet. Velkommen til Karlskrona og First Hotel Statt.

3 nætter tilbud

Kærlighed i Karlskrona

Inviter din elskede på en romantisk weekend i Karlskrona, kom væk fra den stressede hverdag og nyd hinanden i fulde drag på First Hotel Statt i Karlskrona.

Kærlighed i Karlskrona

Boda Borg Package

First Hotel Statt samarbejder med Boda Borg og tilbyder spændende fysiske aktiviteter kombineret med udfordringer, der kræver en skarp og kreativ hjerne.

Læs mere

Mere

Konference & Events

Konference & Events

Vores fremragende konferencafdelning omfatter blandt andet en balsal fra det forrige århundrede med krystalkroner fra samme periode.

Det største af vores fire konferencelokaler rummer op til 225 deltagere og egner sig også glimrende til private sammenkomster og begivenheder, som eksempelvis modeshows.

Standardudstyr i alle lokaler er whiteboard, overheadprojektor, flip over, kuglepenne og papir. Andet udstyr, som projektor, mikrofon og bærbar computer, kan lejes ved forespørgsel. Kontakt os gerne, så svarer vi på alle spørgsmål.

Send en konference- og mødesforespørgsel

Konference & Events

Morgenmad

Morgenmad

Start dagen bedst muligt; kom og nyd vores fantastiske morgenmadsbuffét, som serveres i skønne omgivelser.

Morgenmadstider:

 • Mandag - Fredag 06:30 – 09:30
 • Lørdag & Søndag 07:30- 10:30

Morgenmad er altid inkluderet, når du bor på First Hotel Statt.

Øvrige gæster er selvfølgelig også velkomne.

 • Pris: 95:- per person

Parkering på Statt

Parkering på Statt

Rejser du med bil og ønsker at parkere bilen inde i en varmt og aflåst garage? Vi samarbejder med Hemköps Garage tværs over gaden fra hotellet. Afgift døgnet rundt alle dage.

Der findes også kommunale parkeringsfaciliteterlige rundt om hjørnet. Afgiftsbelagt mandag – fredag 09:00-16:00, lørdag 10:00-14:00, på øvrige andre tidspunkter er der fri parkering.

Svensk Miljöbas Diploma

Svensk Miljöbas Diploma

Vi værner om miljøet og satser på en holdbar udvikling. First Hotel Statt i Karlskrona er miljøcertificerede i henhold til Svensk Miljöbas-standard. Det indebærer blandt andet, at vi har kortlagt vores miljøpåvirkning, har gennemført miljøforbedringer, uddannet personalet i miljøkundskab og kontinuerligt følger op og forbedrer miljøarbejdet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Læs mere om Svensk Miljöbas her