Bestil værelse : First Hotel JA

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

På First Hotel JA bliver konferencen eller møtet personligt og givende. Loungen kan rumme op til otte personer og giver en privat atomsfære.

Kontakt os:

Konferenceforespørgsel

Telefon: +46 455 555 60

Konference & Møder

Conference Lounge

More Images

Planlægger I en lille og intim konference?

Vi på First Hotel JA skræddersyr jeres konference ud fra jeres ønskemål. Vores lounge, der også fungerer som konferencelokale, rummer op til otte personer og giver konferencen eller møtet en privat og personlig atomsfære.

Kapacitet

  • Størrelse: 30 m²
  • Maksimalt antal personer: 8

Udstyr

More Images

I loungen er der et 42"-TV, som kan kobles til computeren, og hvis du har brug for en projektor, ordner vi også det. Papir og kuglepenne, whiteboard og OH-projektor findes naturligvis altid i lokalerne.

Sundhedskursus

Sundhedskursus

First Hotel Ja samarbejder med Fredrik Andersson, der er hovedkraften bag et spændende og motiverende kursus Move Your Life med enkle teknikker inden for sundhed, pleje og kost.

Kurset er en perfekt energy-booster til din konference.

Kontakt os for yderligere information:

• Telefon: +46 455 555 60

Læs mere

Find JA i Karlskrona

Find JA i Karlskrona

Det er nemt at afholde konference eller møde på First Hotel JA i Karlskrona. Søg i kortet for at se, hvordan du kommer hertil med bil eller til fods.

Kort- og vejbeskrivelse