Bestil værelse : First Hotel G

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel G er et mødested for såvel göteborgensere som hotellets gæster. G mat & vin, navnet på vores restaurant og vinbar, ligger i den åbne lobbyloung og tilbyder en international menu.

Champagnebaren Cristal Bar er en intim og velassoteret bar med fokus på bobler og champagne. Den er også perfekt til begivenheder eller private sammenkomster.

Kontakt gerne restauranten:

Telefon: + 46 031-637261

Frokostmenu

A la Carte - Menu

G mad & vin

The restaurant G Mat & Vin

More Images

Vores lobbybar og restaurant er hyggelig og indbydende, da der ofte er liv og leben. Her serverer vi alt fra en kop kaffe til en lækker, 3-retters middag.

Til frokost serveres der en omfattande GI-buffét med råkost, salater samt varme og kolde grøntsager. Hertil vælger man dagens kød, fisk eller suppe.

A la carte-menuen er inspireret af sæsonens råvarer med fokus på svensk og lokalproduceret mad. Menuen byder på både enkle klassikere og trendy kreationer.

 

Åbningstider:

Frokost:

  • Mandag - fredag: 11:30 – 14:00

A la carte:

  • Mandag - lördag: 17:00 – 23:00 (begrænset menu kl. 22:00 – 23:00)
    Søndag: Lukket

Christal Bar

Cristal Bar

More Images

Miljøet i Champagnebaren Cristal Bar på First Hotel G er hentet fra zar Alexander II med guld og kitsch. Udover et omfattende Champagneudbud tilbyder vi også gode vine, øl på glas, avec, klassiske cocktails, østers og tapas.

Start byturen på Cristal Bar. Dette er et perfekt sted at mødes, inden du går videre i operaen, en live-koncert eller vores restaurant. Hjertelig velkommen også til vores populære fyraften om fredagen.

Åbningstider:

Onsdage: stengt

Torsdage kl. 17:00 – 01:00

Åben champagneprøvning 275 kr/pers

Fredage kl. 16:00 – 02:00

Fyraften med reducerede priser frem til kl. 20:00

Lørdage kl. 17:00 – 02:00

2 østers og et glas champagne 175 kr

Andre dage kan Cristal Bar bookes til private arrangementer. Ring på tel. +46 031-63 72 61

Fyraften på G

Bar

More Images

Hver fredag eftermiddag forvandles vores lobbybar og Champagnebar Cristal Bar til en skøn, stående fest. Göteborgensere, pendlere og hotelgæster mødes, når en lang arbejdsuge er overstået i den afslappende atmosfære.

Fyraften på G