Bestil værelse : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Se flere bilder

Bekvemme og funktionelle værelser på 13-20 kvm². Vi tilbyder både Standard Enkeltværelser og Standard Dobbeltværelser. Dobbeltværelset har mere komfort og mere plads.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 439,-

Bestil værelse

Superior

Se flere bilder

Alle vores superiorværelser er rummelige og har en størrelse på mindst 21 kvm². Alle værelser er smagfuldt indrettede og har elkedel til kaffe/te. I og med at værelserne er så store, er det muligt at sætte en ekstra seng ind, hvis det er ønskeligt.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 439,-

Bestil værelse

Deluxe

Se flere bilder

Vores store og komfortable deluxeværelser på mindst 37 kcm² har en fantastisk udsigt over byens torv. Værelset har også et separat område med et bord, hvor du kan afholde mindre møder eller nyde din morgenmad. Alle deluxeværelser har badeværelse med badekar.

Næste 24 timer - fra SEK: 2 015,-

Bestil værelse

Moderate

Moderate Double room

Se flere bilder

Charmerende enkelt-, dobbelt- og twinværelse for bekvemt boende. Værelset ligger i en anden bygning uden adgang til elevator. Disse værelser er fra 13-30 kvm² store afhængig af værelsestype.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 055,-

Bestil værelse

Se vores specialværelser