Bestil værelse : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

Vi på First Hotel Grand Alingsås er passioneret engagerede i maden, vi serverer. Hotellets restaurant og bar er åben til daglig, men vi er også berømte for vores store middage og events ved forespørgsel. Kontakt os hvis du søger et sted, hvor du kan arrangere en middag eller et arrangement. Vi er meget behjælpelige med mere information.

Selve hotellet ligger i behagelig afstand fra fornøjelsesdelen, så gæster, der ikke vil være oppe den halve nat, kan sove godt på vores værelser.

Grand Veranda

Restaurant

More Images

International menu med lokale, sæsonsbaserede godbidder. Afstressende atmosfære, hvor vi tilbyder vores specielle tre-retters menu; anbefalet af kokken.

Grand Bar

Bar

More Images

I vores klassiske hotelbar tilbyder vi en omfattande drinksmenu og hyggelig musik. Alle større sportsbegivenheder vises på store tv-skærme.

Natklubben

More Images

Velkommen til vores populære natklub med to dansegulve - et hvor du kan danse til de mest populære sange i tiden og et, hvor den nyeste, internationale klubmusik bliver spillet. Klubben har også en terrassebar om sommeren.