Bestil værelse : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

Velkommen til konfortable møder og konferencer i autentisk atmosfære med moderne teknisk udstyr i vores smukke hotel fra det forrige århundrede.

Vi har 8 konferencelokaler, hvoraf det største har kapacitet på op til 220 personer. Vores konferencereception hjælper til med kopiering, servering og værtinde- og sekretærservice.

First Hotel Grand i Alingsås er en enestående mødesplads til alle typer af konferencer, udstillinger, banketter og fester.

Send en konference- og mødesforespørgsel

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

På First Hotel Grand finder du 8 veldesignede og fleksible konferencelokaler, hvoraf det største rummer op til 220 personer. Følg linket herunder og læs mere om lokalet og dine muligheder for at opleve en mindeværdig konference, begivenhed eller møde i Alingsås.

Læs om vores konferencelokaler her

Find frem til Grand

Find frem til Grand

Det er enkelt at komme til First Hotel Grand i Alingsås for at afholde konference. Hotellet ligger bare 100 meter fra togstationen. Vælger du at tage bilen, tilbyder vi gratis parkering på parkeringspladsen udenfor hotellet.

Kort- og vejbeskrivelse