Bestil værelse : First Hotel Marin

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Penthouse suite
First Hotel Marin Restaurant
Conference at Marin

First Hotel Marin

First Hotel Marin midt i Bergen centrum tilbyder over 150 veludstyrede værelser med parketgulv, og flere af dem har udsigt over havnen og fisketorvet. Hotellets faciliteter inkluderer dampbad, sauna og træningslokale.

Vores profil

Centralt, Udsigt, Store værelser, Konferencer, Business, Ferie og fritid

Kontakt

 • First Hotel Marin
 • Rosenkrantzgaten 8, 5003, Bergen
 • +47 53 05 15 00
 • Kontakt

Aktuelle tilbud

Julefrokost i Bergen

Afhold årets julefrokost i Bergen i det berømte bykvarter Bryggen!  Kombiner oplevelsen med overnatning og vågn op i komfortable senge.

Læs mere

You & Me

Træt af hverdagens as og mas? Kombiner franske følelser med byens måske bedste hotelværelse. Det perfekte afbræk kan være et ophold på First Hotel Marin.

Læs mere
 • Julefrokost i Bergen

  Afhold årets julefrokost i Bergen i det berømte bykvarter Bryggen!&nbs..

 • You & Me

  Træt af hverdagens as og mas? Kombiner franske følelser med&..

Mere

Morgenmad inkluderet

Morgenmad inkluderet

På First Hotel Marin er morgenmad altid inkluderet i vores WebDeal- og Flex-priser, som kun er tilgængelig, når du booker på Firsthotels.dk.

Konference & Events

Konference & Events

På First Hotel Marin har vi gode konferencefaciliteter og hjælper dig gerne med at gennemføre din næste konference. Klik på linket herunder og læs mere om, hvad vi kan tilbyde.

Konference & Events på Marin

Officiel sponsor for Nattjazz

Officiel sponsor for Nattjazz

First Hotel Marin har været sponsor og samarbejdspartner på Natjazz siden 2003. I løbet af disse år har utallige musikere og kendte navne overnattet hos os; Herunder både jazznavne og ikke så «jazzede» navne! Vi er stolte over at være Natjazz’ prioriterede samarbejdshotel, og vi ser på os selv som selve  «Jazzhotellet» i Bergen.

Velkommen til natjazz 26. maj - 4. juni 2016!

Læs mere

FIRST MEMBER

First Member

Bliv First Member, book hotelophold med points og få masser af medlemsfordele:
 

 • Optjen point
 • Sen ankomst & specialtilbud
 • Fri adgang til træningsfaciliteter
 • Unikke Local Experiences
 • Morgenmad (kræver indlogning)

 

First Member-fordele

Teambuilding

Teambuilding

First Hotel Marin samarbejder med Bergen BaseCamp angående teambuilding og aktiviteter for grupper og møder. Bergen BaseCamp tilrettelægger teambuilding centralt i Bergen eller længere ude på ”landet”.

Læs mere

Golf

Golf

Bergen Golfklub ligger kun få minutters kørsel fra det centrale Bergen. Der er gode bus- og taxiforbindelser fra det centrale Bergen. Banen er en klassisk parkbane med smuk udsigt over de omkringliggende fjelde samt kyst og skov. Bergen Golfklub byder spillere på alle niveauer velkommen.

Læs mere

Indendørsparkering

Indendørsparkering

På First Hotel Marin kan du benytte dig af indendørsparkering. Der ligger et parkeringshus under hotellet, som drives af Europark. Vore gæster anbefales at benytte dette, da hotellets elevator går helt ned i garagen. Parkeringen betales via automaten i selve parkeringshuset. Receptionen er gerne behjælpelige med parkering ved ankomst. Velkommen.

 

Læs mere

Escape Bryggen

Escape Bryggen

Escape Bryggen er en sjovt aktivitet, som passer til 2-6 deltagere. Målet er enkelt: slip ud af det lukkede rum på under 60 minutter ved at sætte hjernen i sving. Løs gåder, knæk koder, og vind friheden. Hvad venter I på?

Læs mere