Bestil værelse : First Hotel Grims Grenka

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Restaurant MADU

Restaurant MADU

På MADU fokuserer vi på råvarer av høj kvalitet. Køkkenchefens egenkomponerede retter passer både til hverdag og fest. Desuden serverer vi specialtilpassede vin- og ølmenuer, som forener og forædler hver ret.

Navnet MADU betyder mjød, en alkoholholdig drik, som brygges af honning, vand og gær, og som af mange regnes som øllets forgænger. Mjød har en lang historie og er muligvis den ældste af alle alkoholholdige drikke i Europa, fra tiden før jordbrugerne begyndte med øl og vin. Mjød var særlig udbredt i brug i Nordeuropa, hvor det var vanskeligt at dyrke vindruer. I Norge og Skandinavien forbindes drikken gerne med vikingtiden. Det siges, at Mjød var kilden til Odins kundskab, og ordbrugen «at tørste efter viden» stammer mest sandsynligt herfra.

Vores filosofi er at tilbyde sæsonens bedste råvarer og byde på spændende smagsoplevelser, hver gang du besøger os. På MADU spiller råvarerne hovedrollen, perfekt tilberedt og serveret med udsøgt tilbehør.

Vi har også samlet et godt utvalg av nordiskdrikke i tillegg til noen godbiter fra vinens og brændevinens verden. Og til dig, som ønsker et alkoholfrit alternativ, har vi naturligvis også noget ekstra godt at tilbyde.

Book et bord i dag.

Se vores menu

Åpningstider:

  • Tirsdag til lørdag 16:00 - 23:00
  • Stengt søndager og mandager

 Kontakt:

  • +47 23 10 72 00

Velbekomme og skål.

 

 

BESTIL ET BORD: