Bestil værelse : First Hotel Grims Grenka

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Q Lounge / Rooftop bar

First Hotel Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka i Oslo centrum er et hotel for dig, der er ude efter det spændende, urbane og komfortable. Alle værelser på hotellet har god plads - minimum 20 m2 - speciel lyssætning tilpasset dit humør, Jensen-senge og Samsung-TV. Hotellets udprægede design gør det til et populært sted for arrangementer, photoshoots, produktlanceringer og meget mere. På taget finder du vores tagterrasse, Q Lounge, som serverer spændende drikkevarer.

"A design hotel without the attitude"

Vores profil

Design, Skandinavisk, Lobby Bar, Tagterasse, Events, Midt i byen

Kontakt

  • First Hotel Grims Grenka
  • Kongens Gate 5, 0153,
  • +47 23 10 72 00
  • Kontakt

Aktuelle tilbud

YES I DO! Bryllupspakke

Lad First Hotel Grims Grenka skabe gode og varige minder.

Bryllupsnat på Grims Grenka

Mere

Coolt designhotel

Coolt designhotel

First Hotel Grims Grenka er kåret til Norges mest cool designhotel af Nettavisen.no.

I en kåring foretaget af Norges 10 bedste og mest cool hoteller blev First Hotel Grims Grenka kåret til Norges cooleste designhotel. First Hotel Grims Grenka bliver omtalt som en designperle og et hotel, du bør opleve, med unikt design, MADU raw-food-restaurant og tagterrassebar.

Læs artiklen her.

Morgenmad inkluderet

Morgenmad inkluderet

Den første måltid på dagen er det vigtigste. Her tanker du op med energi til dagens begivenheder, uanset om det er sightseeing eller forretningsmøder. På First Hotel Grims Grenka er morgenmad inkluderet i prisen.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

På alle First Hotels har du gratis WiFi og internet. Hold kontakten med dine venner, familie og chefen uden at betale ekstra.

Jensen-senge

Jensen-senge

Vi ved, at en god nats søvn er noget af det absolut vigtigste ved at bo på et hotel. Derfor har vi Jensen-senge af høj kvalitet i alle vores. Jensen Møbler har lavet senge i over 60 år og er i dag skandinaviens førende madrasproducent. Sov godt hos First Hotels!