Bestil værelse : First Hotel Breiseth

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Standard Single room

Se flere bilder

Vores klassiske standardværelse kommer i mange forskellige størrelser. Flere af standardværelserne tilbyder en sofa udover de komfortable senge. Alle værelser på Breiseth er udstyret med gratis trådløst internet og tv med internationale kanaler.

Næste 24 timer - fra NOK: 1 191,-

Bestil værelse

Superior

Superior room

Se flere bilder

First Hotel Breiseth tilbyder 6 superriorværelser, samtlige af disse er placeret i den "gamle del" af hotellet med tilhørende stil. Alle værelser har bad med badekar og bruser, dobbeltseng, buksepresser og sofagruppe. Enkelte værelser har også eget bord med stole, der kan benyttes til mødevirksomhed. Alle superiorværelser er større end almindelige værelseskategorier.

Næste 24 timer - fra NOK: 1 479,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Om værelserne:

Alle vores værelser er røgfrie. Alle værelser har bad, telefon, kabel-TV med filmkanaler og adgang til WiFi. To af vores værelser er for handicappede.

Alle værelser tilbyder:

  • Renseriservice
  • Kabel-TV
  • Gratis WIFI