Bestil værelse : First Hotel Breiseth

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

På First Hotel Breiseth gør vi vores ypperste for at dit arrangement skal blive så vellykket som muligt. Vi har 89 værelser og fleksible konferencelokaler, som kan rumme op til 80 personer.

Vi har et godt samarbejde med forskellige aktivitetsarrangører i Lillehammer. Vi hjælper gerne med at planlægge en fuld kursuspakke, som inkluderer aktiviteter og/eller underholdning. Vi kan blandt andet tilbyde slædekørsel, kanefart, tempofyldt bobslædetur, olympiske lege, koncerter - Spørg os!

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Choose your colour-menu

Konference

Conference Room

More Images

Hos First Hotel Breiseth har vi 4 konferencelokaler med kapacitet til 80 deltagere i eet lokale. Vi har desuden et udvalg af værelser, der kan benyttes til gruppelokaler.

Samtlige konferencelokaler er udstyret med whiteboard, flipover og overhead. Projektor og andet nødvendigt udstyr stilles op på forespørgsel.

Catering - Café Stift

More Images

Café Stift tilbyder to- og tre-retters menuer til vores konferencegrupper på over ti personer. Sammen med disse kan vi skræddersy en konferencepakke til dig, dagpakker og helpension. Tag kontakt med os for tilbud og priser. Vi hjælper gerne med planlægningen.

Kontakt:

Telefon First Hotel Breiseth: 47 61 24 77 77

Se to-retters menu her
Se tre-retters menu her