Bestil værelse : First Hotel Marin

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Konference

First Hotel Marin

More Images

First Hotel Marin, et smagfuldt og elegant hotel på den ærverdige 'Bryggen' i Bergen. Store, lækre og veludstyrede værelser, flere af dem har udsigt mod Vågen, Fisketorget, Fløyen og byfjeldene. Hotellet er opført i en maritim stil, som genspejler hotellets beliggenhed og den maritime kultur, som Bergen er kendt for. Tag kontakt med os for information og muligheder til din konference. Vi hjælper dig gerne.

Tlf: +47 53 05 15 00

Konferencefaciliteter

Conference

More Images

Vores konferencefaciliteter er moderne, lyse og fleksible med kapacitet fra 2-180 personer. Vi er et serviceindstillet team, som varetager gæsternes behov og skræddersyer konferencen efter ønske. Beyer'en Bar + Restaurant tager udgangspunkt i det traditionelle norske køkken med lokale råvarer, kombineret med smage inspireret af det franske og britiske køkken. Hjertelig velkommen!

Se priser her

Se billeder og mere information her

Bryllup i Bergen

More Images

First Hotel Marin på Bryggen i det centrale Bergen giver dig mulighed for at holde dit drømmebryllup.

Vi skræddersyr din store dag. Læs mere om vore bryllupstilbud:

Bryllupsnatten på First Hotel Marin

Konfirmation 2016

Konfirmation 2016

Tilgængelig hos First Hotel Marin, Bergen

På First Hotel Marin vil vi meget gerne tage del i planlægningen af din festdag, hvad enten det er for unge eller voksne. Vi tilbyder en varieret konfirmationsmenu med både kolde og varme retter samt desserter serveret i et lokale, der er smukt pyntet efter ønske. Børn på 3-11 år halv pris. Børn under 3 år gratis. Prisen inkluderer 1 aperitif (alkoholfri), 3-retters menu eller buffet, kaffe og te, festlokale, opdækning med hvide duge, hvide servietter samt enkle blomsterarrangementer. Velkommen.

Læs mere

Teambuilding

Teambuilding

First Hotel Marin samarbejder med Bergen BaseCamp angående teambuilding og aktiviteter for grupper og møder. Bergen BaseCamp tilrettelægger teambuilding centralt i Bergen eller længere ude på ”landet”.

Læs mere