Bestil værelse : First Hotel Marina

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Marina er et perfekt konferencehotel tæt på København - med både motorvej og togstation indenfor rækkevidde og direkte forbindelse til Københavns Lufthavn. Vi har stor ekspertise, erfaring og en professionel stab af engagerede medarbejdere, der står klar til at håndtere dit arrangement og servicere dig - både før og under afviklingen.

Kontakt os:

Telefon: 45 89 17 11
E-mail: sales.marina@firsthotels.dk

Konference- og mødeforespørgsler

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Choose your colour-menu

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

Vores fantastiske, lyse og fleksible møde og konferencefaciliteter kan rumme op til 250 personer. Alle lokaler er med naturligt dagslys og mange med direkte udsigt over over Øresund. Derudeover findes der tagterasser, hvor der er mulighed for at trække lidt frisk havluft i løbet af dagen.

Konferencefaciliteter

Mødelokaler

Mødelokaler

Vores møde og konferencelokaler kan lejes uden køb af mødepakker. Og hvis I har behov for forfriskninger, er det selvfølgelig også muligt at købe dette.

Mødelokalepriser

Teambuilding

Teambuilding

Har i brug for at skabe en god team ånd eller bare have det sjovt sammen? Så hjælper vi!

På First Hotel Marina har vi nogle gode samarbejdspartnere, og vi kan altid være jer behjælpelige med diverse aktiviteter for grupper og mødedeltagere.

Team building

Kort

Kort

Hvis du skal deltage i et møde eller en konference, er det nemt at finde os. Hotellet ligger tæt på motorvej og togstation med direkte forbindelse til og fra Københavns Lufthavn. Vi tilbyder gratis parkering.

Kort- og vejbeskrivelse