Bestil værelse : First Hotel Høje Taastrup

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )


N/A
Exterior / Entrance
Reception
Room 306

First Hotel Høje Taastrup

Vi har 154 store og bekvemme værelser af international standard, naturligvis med trådløst internet og satellit-TV med internationale kanaler. På hotellet findes desuden restaurant, bar og Games Room, hvor der kan spilles bordtennis, Playstation, billard og bordfodbold. I tilknytning til hotellet ligger en stor parkeringsplads.

Kun et langt ”drive” fra hotellet finder man Ishøj Golfcenter, en golfbane af meget høj standard. I en radius af 10-45 minutters kørsel kan man spille på nogle af Danmarks flotteste golfbaner.

Vi skræddersyer gerne din næste golftur, så du kan få en unik oplevelse. Er familien til en tur på stranden, ligger Ishøj Strand kun et kvarters kørsel fra hotellet.

Hjertelig velkommen.

Følg os:

Facebook

Vores profil

Kurser, Konference, Forretning, Ferie, Selskaber

Kontakt

  • Carl Gustavs Gade 1, 2630, Taastrup
  • +45 43 99 77 66
  • Kontakt
  • GPS Coordinates: Lat 55,64771 Lon 12,2737
  • City Center: 25km
  • Public transportation: 200m
  • Airport: 27km

Mere

Modeshow & Brunch

Modeshow & Brunch

23. marts er First Hotel Høje Taastrup værter ved et forrygende modeshow, hvor du samtidig kan nyde en lækker brunch.

Modeshow & Brunch

Manchester United-skole

Manchester United-skole

Et unikt samarbejde mellem Manchester United Soccer Schools Scandinavia og First Hotels betyder, at alle deltagere og deres familier får rabat hos First Hotels i Skandinavien og på fodboldskolens ophold.

Fra 2. - 4. maj er Manchester United Soccer School i Høje Taastrup.

Motionslokale

Motionslokale

Langt væk hjemmefra og langt væk fra dine daglige rutiner? Ingen panik. Hvis du bor på First Hotel Høje Taastrup har du adgang til vores fitnesslokale, hvor du kan holde formen ved lige.

Morgenmad inkluderet

Morgenmad inkluderet

Fuldfør din WebDeal- eller Flex-booking på Firsthotels.dk og morgenmad inkluderes, når du bor på First Hotel Høje Taastrup!

Hjælp til unge og ledige

Hjælp til unge og ledige

Høje-Taastrup: Gennem et samarbejde med ISS Jobudviklingscenter og Grennessminde har First Hotel i Høje-Taastrup åbnet døren til en praktikplads for enten langtidsledige eller unge med særlige behov.

Læs artiklen her.

Aktiv massage

Aktiv massage

Velkommen til Aktiv Massage!

I samarbejde med First Hotel Høje Taastrup har vi udviklet et koncept, der giver et i forvejen dejligt ophold, et ekstra pift. Vores massage er en dybdegående behandling af muskulaturen.

Spændinger og myoser bearbejdes, blodcirkulationen forbedres, iltoptagelsen og affaldsstoffer frigøres. Behandlingen giver mere energi og smidighed genfindes eller forbedres.

Vores behandlinger bygger på lang erfaring og højt fagligt niveau. 

Massage, der passer til alle, hvor man får den behandling, man søger.

Aktiv massage

Konference & Events

Konference & Events

First Hotel Høje Taastrup konferencekoncept tilbyder stor valgfrihed, der passer til ethvert behov. Ikke 2 konferencer er ens, og vi skræddersyr efter behov.Vores yderst professionelle medarbejdere sørger for, at tidsplaner overholdes og at logistikken fungerer perfekt, så du kan koncentrere dig om de vigtige ting – dine konferencegæster. Hotellets beliggenhed giver jer muligheden for at vælge mellem et mangfold af aktiviteter og teambuilding, både indendørs og udendørs.

Kontakt os:

Telefon: +45 4399 7766

Konference- og mødeforespørgsler

Konferencefaciliteter og tilbud

Internationalt miljømærket

Internationalt miljømærket

Green Key er turismens miljømærke. Det betyder, at hoteller, kroer, ferie- og kursuscentre, vandrerhjem, campingpladser, restauranter og idrætsanlæg har mulighed for at blive mærket med Green Key.

Læs mere om Green Key

First Hotels Miljøpolitik

Smiley Rapport

Smiley Rapport

Siden 2001 har de fire Smiley'er vist dig, hvor god hotellets restaurant er til at følge reglerne og sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se Smiley-rapport

[Missing text /search/searchInProgress for da]