Bestil værelse : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Facaden på First Hotel Grand
Alle værelser har allergivenlige trægulve
Superiorværelse
Lækre badeværelser
Let anretning i vores mødepakke
Grand Bar
Keys

First Hotel Grand

Hotellet er smukt renoveret med respekt for hotellets historie, og fremstår i klassisk stil med et touch af frækt design samt opdateret med de bedste tidsvarende boligtekstiler og tapeter.

Brasserie Grand indbyder til en let frokost eller en hyggelig aften med lækker og spændende mad. Den store spisesal er smuk og indtagende, og serveringen er i top klasse. Om morgenen byder Brasserie Grand på en overdådig morgenmadsbuffet.

Hotellet har egen cocktail bar, hvor byens bedste cocktails serveres. Det summer af god stemning, hvor den intimt indrettede salon med sine varme farver og eget bibliotek indbyder til samvær og en god aften – bestemt et besøg værd.

Hotellet har eget motionsrum, og indbyder hotellets gæster til frit at benytte det lyse og flotte lokale under opholdet.

Følg os:

  

Vores profil

Centralt, Kultur, Shopping, Muséer, H.C. Andersen, Forretning, Ferie, Weekendophold, Restaurant, Møder, Eventyr

Kontakt

 • First Hotel Grand
 • Jernbanegade 18, 5000, Odense C
 • +45 66 11 71 71
 • Kontakt
 • CENTRUM: 0,7 KM
 • LUFTHAVN: 168 KM

Aktuelle tilbud

Grand Unplugged

Vi er stolte over at kunne præsentere en oplevelse af de helt store! Vi kombinerer det bedste fra gastronomien med det bedste fra den danske musikscene. Programmet er spækket med stjerner og stjernekokke i en sammensætning, der ikke er set før. Book et værelse nu - og gør en tur ud af det.

Læs mere

Romantik

Nyd en romantisk og luksuriøs hotelweekend på First Hotel Grand.

Romantik i Odense

Familie

Med denne pakke har du mulighed for at opleve en sjov og afslappende weekend i en af Danmarks dejligste byer.

Familietur i Odense

Miniferie

Med dette tilbud vil du kunne tilbringe en afslappende og dejlig weekend i en af Danmarks dejligste byer.

Miniferie på First Hotel Grand
 • Grand Unplugged

  Vi er stolte over at kunne præsentere en oplevelse af de helt store! V..

 • Romantik

  Romantik på First Hotel Grand.

 • Familie

  Familiesjov med First Hotel Grand.

 • Miniferie

  Herlig miniferie i Odense.

Mere

Mødeøen Fyn

Mødeøen Fyn

Sammen med en række lokale aktører sætter First Hotel Grand nu nye standarder for mødeoplevelser samlet i én mødepakke. Fem af Fyns mest inspirerende og kvalitetsbevidste hoteller og konferencesteder tilbyder nemlig en mødepakke, hvor kvaliteten, sjælen og servicen er en selvfølge. Med denne eksklusive mødepakke kan man selv afgøre, hvor mødet skal afholdes, og hvor maden skal spises –  og køreturen rundt på Fyn er en helt særlig oplevelse i sig selv. Her får I sjæl, smukke og inspirerende omgivelser, gastronomi i særklasse, lokale oplevelser, høj service og skønne overnatningsteder.

Læs mere her (PDF)

Grand Unplugged

Grand Unplugged

Vi er stolte over at kunne præsentere en oplevelse af de helt store! Vi kombinerer det bedste fra gastronomien med det bedste fra den danske musikscene. Programmet er spækket med stjerner og stjernekokke i en sammensætning, der ikke er set før. Book et værelse nu - og gør en tur ud af det.

Brasserie Grand

Brasserie Grand

I Brasserie Grand glæder vi os til at byde alle velkommen i vores flotte lokaler. Brasserie Grand serverer lækker bistromad af høj kvalitet og spændende vin og øl i eksklusive omgivelser.

Åbningstider:

 • Mandag - lørdag: 12:00 - 22:00
 • Søndag: Champagnebrunch fra 12:00 - 15:00
 • Helligdage: Lukket

For reservation:

Tlf.: 21 22 19 26
E-mail: odense@firsthotels.dk

Menu (PDF)

Champagne Brunch

Champagne Brunch

Hver søndag kl. 12:00 - 15:00 slår First Hotel Grand dørene op til vores luksuriøse og populære Champagnebrunch. Ønsker du en søndag med godt selskab og international stemning er vores Champagnebrunch et besøg værd.

Bordebestilling:

Telefon.+45 21 22 19 26

Menu (PDF)

Parkering

Parkering

First Hotel Grand samarbejder med P-huset Klostervej 3, kun 50 meter fra hotellets hovedindgang. Her er altid plads, og hotellets gæster kan i billetautomaten vælge ”Hotelparkering”. Det koster 95 kr. per 24 time og kan betales via hotelregningen.

Sådan henter du parkeringsbilletten

Morgenmad inkluderet

Morgenmad inkluderet

Fuldfør din WebDeal- eller Flex-booking på Firsthotels.dk og morgenmad inkluderes, når du bor på First Hotel Grand!

Motionslokale

Motionslokale

First Hotel Grand tilbyder nu sine overnattende gæster gratis adgang til et nyt, lækkert og lyst træningslokale, hvor du kan holde dig i form, mens du er på rejse. Udover de mest populære maskiner er der også en koldtvandshane og en massagestol.

Tag hunden med

Tag hunden med

Vi ved, at din hund er din bedste ven og en vigtig del af familien. Hos First Hotel Grand byder vi både dig og din bedste ven velkommen ved forudgående forespørgsel (føjes til som tillægsprodukt i bookingprocessen).

Prisen for at medbringe en hund er kr. 200,- i ekstragebyr.

For tilgængelighed bedes du kontakte os på telefon:

+45 66 11 71 71

Smiley Rapport

Smiley Rapport

Siden 2001 har de fire Smiley'er vist dig, hvor god hotellets restaurant er til at følge reglerne og sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se Smiley-rapport

Internationalt miljømærket

Internationalt miljømærket

Green Key er turismens miljømærke. Det betyder, at hoteller, kroer, ferie- og kursuscentre, vandrerhjem, campingpladser, restauranter og idrætsanlæg har mulighed for at blive mærket med Green Key.

Læs mere om Green Key

First Hotels Miljøpolitik