Bestil værelse : First Hotel Mayfair

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Deluxe på First Hotel Mayfair
First Hotel Mayfair-suite
Standard Queen med skammel
Champagne og stearinlys
Zebrastriber i loungen
Mødefaciliteter på First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair har 106 forskellige værelser fordelt på alt fra standardværelser til rummelige suiter. Rejser du med børn, er suiterne helt perfekte, da de har separat soveværelse og dagligstue. Vores deluxe-værelser og suiter er for dem, der ønsker lidt mere plads og luksus.

First Hotel Mayfair ligger i en bygning, der stammer fra starten af 1900-tallet. I 2008 gennemgik hotellet en omfattende renovering, og i 2016 udvides hotellet til 203 værelser. Hotellet er indrettet med inspiration fra alle verdenshjørner, og værelserne er moderne og stilfulde. Overalt på hotellet finder du originalt kunst udført af danske, italienske og asiatiske kunstnere.

Slap af i en af vores stuer, nyd et glas bobler i en stor blød sofa efter en lang dag med shopping og sightseeing eller tag et glas vin, inden du skal ud at spise om aftenen.

Velkommen til First Hotel Mayfair.

Følg os:

  

Vores profil

Weekendophold, Forretningshotel, Mødefaciliteter, Hyggelig atmosfære

Kontakt

  • First Hotel Mayfair
  • Helgolandsgade 3, 1653, København
  • +45 70 12 17 00
  • Kontakt

Mere

Særlig grupperabat

Særlig grupperabat

Oplev First Hotels i København i første kvartal af 2016 og drag fordel af et ekstraordinært gruppetilbud. For hvert 10. værelse du booker, giver vi jer en gratis nat. Og det er ikke alt. Klik på linket herunder for at se, hvilken fordel du også får fra vores 3 boutique-hoteller i hjertet af København.

Booking & Vilkår

Parkeringsrabat - spar 25%

Parkeringsrabat - spar 25%

Som en ekstra service til vores gæster tilbyder vi nu 25% rabat på parkering i P-anlægget Q-Park Vesterport i Nyropsgade 42, 1602 København V. P-anlægget ligger kun få minutters gang fra hotellet. Få billetten i receptionen, når du checker ind.

Praktisk information

Cykeludlejning

Cykeludlejning

Den bedste måde at opleve København foregår på cykel. Du kan leje cykler af os på First Hotel Mayfair.

Pris:

DKK 150,- pr dag. Prisen og lejen gælder indtil kl 00:00.

Så spring op på sadlen og lad dig beruse af alle de muligheder og attraktioner, København har at byde på.

Gratis WiFi på First Hotels

Gratis WiFi på First Hotels

På alle First Hotels har du gratis WiFi og internet. Hold kontakten med dine venner, familie og chefen uden at betale ekstra.

Gadeparkering

Gadeparkering

Der er mulighed for at parkere på gaden lige udenfor hotellet. Disse parkeringspladser er ikke tilknyttet hotellet. Husk at tjekke gældende regler for gadeparkering, før du parkerer.

Experience Copenhagen

Experience Copenhagen

København er flere gange blevet udråbt som verdens bedste by at leve i. Byen er fuld af spændende arkitektur, grønne områder, rene havnebassiner, som man kan bade i, gourmetrestauranter og er verdenskendt for sin cykelkultur. Klik på linket for at læse mere om seværdigheder, Tivoli, hvor du finder de bedste shoppingområder og andre af byens mange aktiviteter.

Læs mere om København

Online City Guide

Online City Guide

I samarbejde med Hotel Magazine giver First Hotels dig en udvidet guide til shopping, gastronomi og kultur i København.

First Hotel Magazine cityguide.

Internationalt miljømærket

Internationalt miljømærket

Green Key er turismens miljømærke. Det betyder, at hoteller, kroer, ferie- og kursuscentre, vandrerhjem, campingpladser, restauranter og idrætsanlæg har mulighed for at blive mærket med Green Key.

Læs mere om Green Key

First Hotels Miljøpolitik

Smiley Rapport

Smiley Rapport

Siden 2001 har de fire Smiley'er vist dig, hvor god hotellets restaurant er til at følge reglerne og sikre, at fødevaresikkerheden er i top.

Se Smiley-rapport