Bestil værelse : First Hotel Copenhagen

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

RESTAURANT  ELEMENTS

Frokost
Mandag - Fredag 12:00 - 14:00
Her tilbyder vi typiske café-retter.

Middag
Mandag - Søndag 18:00 - 22:00
Her tilbyder vi moderne retter med råvarer fra lokale producenter.

Lukket
Lørdage lukket for frokost*
Vores lobbyshop tilbyder altid frisklavede sandwiches og kølige forfriskninger.

*Lukket for frokost og middag på helligdage.

Som ”Grøn nøgle” hotel bestræber vi os på at bruge de lokale råvarer, for at mindske vores ”Carbon foot print”.

Økologiske råvarer bliver brugt i udstrakt grad fordi vi passer på vores vores planet, og fordi vi tænker på dig.

Menu

Forretter/Starters:

Nordisk charcuteri fra ”OMHU” – hjemmelavede garniturer – friskbagt brød
Nordic charcuterie – homemade garnishes – freshly baked bread
FOR ONE DKK. 125,- / FOR TWO DKK. 205,-

Blomkålssuppe – ristet markchampignon – purløgsolie – radisecrudites – urter
Cauliflower soup – seared mushrooms – chive oil – crudites – herbs
DKK. 95,-

Røget andebryst – Karl Johan mayo – brombær – sprødt blomkål – rugchips – kørvel
Smoked duck breast – mushroom mayo – blackberries – crunchy cauliflower – rye crisp
DKK. 105,-

Caesarsalat – hvidløgscroutoner – Vesterhavsost – pocheret kyllingebryst – syltet rødløg
Caesar salad – garlic croutons – Danish hard cheese – poached chicken breast – pickled red onion
LILLE DKK. 90,- / STOR DKK. 150,-

Hovedretter/Main courses:

Tournedos af dansk oksemørbrad – råstegt selleri – dild – peberrodssauce – pommes fondant
Tournedos of Danish beef tenderloin – seared celery - dill – horseradish sauce – Pommes Fondant
DKK. 245,-

Skindstegt dansk kyllingebryst i citron og hvidløg – blomkål – græskarpuré – estragonsky – små bagte kartofler
Lemon-garlic marinated Danish chicken breast – cauliflower – pumpkin – tarragon sauce – small baked potatoes
DKK. 195,-

Taste of Copenhagen
Helstegt rødspætte – smørsauce på kapers og rødløg – persillemayo – små kartofler – persille
Whole fried plaice – buttersauce on capers and red onion – parsley mayo – small potatoes – parsley
DKK. 210,-

DAGENS DANSKE KLASSIKER / THE DANISH CLASSIC OF THE DAY
Serveres mandag til torsdag. Spørg venligst din tjener.
Served Monday to Thursday. Please ask your waiter.
DKK. 175,-

Vores favoritter/Our Specials:

Cheese burger – briochebolle – cheddar – syltede agurker – karameliserede løg – “Honey-mustard” mayo – pommes frites
Cheese burger – brioche bun – cheddar – pickled cucumber – caramelized onions – honey-mustard mayo – French fries
DKK. 175,-

Laksesandwich – koldrøget laks – ramsløgsbolle – tomat – agurk – syltet rødløg – dildmayo – pommes frites
Salmon sandwich – cold smoked salmon – ramson bun – tomato – cucumber – pickled red onion – dill mayo – French fries
DKK. 175,-


Desserter/Desserts:

Chokoladebrownie – havtorngratin – brændt marengs – mynte
Chocolate brownie – buckthorn gratin – burnt meringue – mint
DKK. 105,-

Hindbærfromage – kamille – mørk chokolade
Raspberry mousse – camomile – dark chocolate
DKK. 95,-

3 Danske oste – hjemmelavede garniturer
3 Danish cheeses – home made garnishes
DKK. 115,-

 

Wine Selection

Sparkling wine              Bottle | Glass

Codorniu 1551, Cava Brut, Spain 75 cl.  365,-  | 75,-

Nicolas Feuillatte, Brut Réserve, Champagne, France 75 cl.  695,- 

Nicolas Feuillatte, Palmes d’Or, Champagne, France 75 cl.  1495,-

 

White Wine

The 3 Wooly Sheep, Sauvignon Blanc, Marlborough, NZ, 2014 75 cl.  365,-  | 75,-

Riesling, Rayon De Lune, Bestheim, Alsace, France, 2013 75 cl.  375,-  | 85,-

Red Diamond, Chardonnay, Washington, USA, 2013 75 cl.  425,-  | 85,-

Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière, France, 2014 75 cl.  495,-  | 105,-

Veranza, Chardonnay, Valle de la Cina, Spain, 2014 75 cl.  295,-  | 70,-

 

Rosé Wine

Veranza, Rosado, Valle de la Cina, Spain, 2014 75 cl.  295,-  | 70,-

 

Red Wine

Fonterutoli, Chianti Classico, Mazzei, Italy, 2012 75 cl.    495,-  | 105,-

M. Chapoutier, Rasteau, Côtes du Rhône, France, 2013 75 cl.  455,-  | 95,-

Red Diamond, Cabernet Sauvignon, California, USA, 2011 75 cl.  425,-  | 85,-

Brazin, Lodi, Zinfandel, Central Valley, USA, 2012 75 cl.  495,-  | 105,-

Amalaya, Malbec, Calchaqui Valley, Argentina, 2013 75 cl.  365,-  | 75,-

The 3 Wooly Sheep, Pinot Noir, Hawke Bay, NZ, 2014 75 cl.  455,-  | 95,-

Veranza, Tinto, Valle de la Cina, Spain, 2013 75 cl.  295,-  | 70,-

 

Sweet Wine

La Playa, Late Harvest, Sauvignon Blanc, Chile 37,5 cl.  295,-  | 55,-

Moscato d’Asti, Alfiero Boffa, La Lupa, Piemonte, Italy 75 cl.  355,-

 

 

 

Hent menu som PDF