Bestil værelse : First Hotel Aalborg

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Aalborg råder over lækre og lyse, konference lokaler, med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Vi har en makskapacitet på 60 personer, alt efter den ønskede bordopstilling. Vi skræddersyger naturligvis arrangementer, så de passet til netop dine behov, nedenstående finder du eksempler på bl.a. dagsmøder, 1½-døgnsmøder, eller aftenmøder, hvor dit arrangement afsluttes med en lækker middag i vores hyggelige restaurant. First Hotel Aalborg ligger centralt med både busforbindelser og tog afgange i gåafstand. Hotellet råder ligeledes over flere parkeringsbåse uden for hotellet, hvilket gør det let tilgængeligt for alle at holde møder på First Hotel Aalborg. 

Kontakt os:

Tlf.: 98 10 14 00

Konference- og mødeforespørgsler

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Læs mere om Choose your colour

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

Vores lyse og luftige konferencefaciliteter har udsigt til den smukke Limfjord og omfatter 3 lyse, moderne lokaler med fleksibel bordopstilling. Hertil et gruppelokale med to 8-mandsborde. Der er gratis trådløst internet, og alt standard AV-udstyr er gratis.

Konferencefaciliteter

Mødepakker

Mødepakker

På First Hotel Aalborg gør vi en stor dyd ud af at sikre, at dig og dine mødedeltagere får serveret frisk og veltillavet mad, så du kan yde dit bedste og dine deltagere kan være koncentreret hele dagen.

Vores konferencepakker

Kort

Kort

First Hotel Aalborg har en meget central beliggenhed midt i Aalborg, og det er nemt at komme til og fra, uanset om du ankommer i bil, med tog, bus eller fly.

Kort- og vejbeskrivelse