Bestil værelse : First Hotel Europa

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

Mortens Kro er måske den mest kosmopolitisk indrettede af sin slags i Kongeriget, og kroen bliver af VisitDanmark også kaldt en af Aalborgs mere interessante attraktioner. Samtidig sætter vi en stor glæde i at byde gæster velkomme fra det store ind– og udland og vise, hvad Nordjyllands interessante hovedstad også byder på. Derfor har vi skabt et samarbejde med Mortens Kro.

Kvalitetsbrunch

Kvalitetsbrunch

I brunchbufféten på First Hotel Europa finder du råvarer af højeste kvalitet.

Vi har valgt mange af de store producenter fra til fordel for de mindre, og vi arbejder målrettet med økologi. For eksempel er ca. 1/3 af vores råvarer lige nu økologiske; Hver dag serverer vi mælkeprodukter fra Naturmælk, som vi mener er et af Danmarks absolut bedste økologiske mejerier.

Kom og nyd vores lækre brunchbuffét, og få den bedste start på dagen. Menuen finder du via linket herunder.

Brunchbuffét på First Hotel Europa

Mortens Kro

Mortens Kro

More Images

Tjek ind på First Hotel Europa om eftermiddagen og bliv mødt med åbne arme på Mortens Kro om aftenen - med et herligt glas champagne og efterfølgende 5-retters gourmetmenu med lækre vine tilpasset til hver enkelt ret - efterfulgt af kaffe og hjemmelavede chokolader. Efter en skøn aften er I selvfølgelig velkomne til at blive længere.

Åbningstider & priser