Fordele hos Thon Hotels

Fordele hos Thon Hotels

First Hotels og Thon Hotels samarbejder i Skandinavien. Vi samarbejder på områder indenfor salg, distribution og markedsføring. Tilsammen tilbyder vi over 120 hoteller og 80 destinationer i Skandinavien og Benelux.

Se oversigt over alle First Hotels og Thon Hotels her.

Sådan søger du efter hoteller hos Thon Hotels med din Business Deal-kode:
Trin 1: Gjør et søk på firsthotels.com og skriv inn din Business Deal-kode som vanlig
Trin 2: På søgeresultatlisten, som vises på skærmen, finder du logo med link til Thons hjemmesider. Klik på linket, der fører dig til Thons Business Deal-sider
Trin 3: Du er nu klar  til at booke hos Thon.


Fakta om Thon Hotels:

  • Thon Hotels er den tredjestørste hotelkæde i Norge med over 70 hoteller. Thon Hotels har også 4 hoteller og 2 apartments-hoteller i Belgien samt et hotel i Holland.
  • Kæden tilbyder i alt 7490 værelser i Norge og 1296 i Belgien og Holland.
  • Thon Hotels tilbyder hoteller til forskellige anledninger og har opdelt kæden i fire hotelkoncepter; Thon Budget, Thon City, Thon Conference og Thon Resort.
  • Thon Hotels indgår som en del af Olav Thon Gruppen.

Fakta om First Hotels:

  • First Hotels er en af Skandinaviens førende hotelkæder med unike hoteller centralt beliggende og tæt på offentlig transport og seværdigheder i udvalgte byer i Sverige, Norge og Danmark.
  • First Hotels' målsætning er at tilbyde kvalitetsoplevelser og individuelle valg. Alle hoteller er unikke i stil, atmosfære og indretning. First Hotel G, First Hotel Twentyseven og First Hotel Grims Grenka er eksempler på First Hotels' fokus på design.