Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

CSR - social ansvarlighed

CSR - social ansvarlighed

Den målsætning First Hotels har for social ansvarlighed forudsætter, at virksomheden optræder som en ansvarlig samfundsborger og er både tillidsskabende og troværdig i relation til virksomhedens aktiviteter. Den kræver desuden, at vi formår at etablere og opretholde et tillidsforhold til både kunder, medarbejdere, investorer, leverandører og andre interessenter.

Disse mål opnås ved:

I: At fremme en miljømæssigt bæredygtig udvikling ved at forretningsmæssige aktiviteter foretages på en måde, der minimerer enhver negativ indvirkning på det eksterne miljø.

II: At opretholde høje etiske standarder i forretningsmæssige relationer samt tage miljømæssige og sociale forhold i betragtning i beslutningsprocessen.

III: At forholde os til virksomhedsdrift og arbejdsmarkedsforhold i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper og retningslinjer og ved at overholde FN-pagten om menneskerettigheder.

IV: At støtte samfundsgavnlige initiativer, der afspejler virksomhedens værdigrundlag, med henblik på at fremme virksomhedens mål samt pleje dets image.

Miljøet

First Hotels søger at fremme en bæredygtig udvikling ved at gennemføre forretningsmæssige aktiviteter på en måde, der minimerer enhver negativ indvirkning på det eksterne miljø.

First Hotels støtter samfundsgavnlige initiativer, der afspejler virksomhedens værdigrundlag med henblik på at fremme virksomhedens mål og pleje dets image.