Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

TIPS TIL VINTERFERIE I DANMARK

Oplev det bedste Danmark har at byde på i vinterferien og kombiner det med lækker hotelovernatning og morgenmad. Vi har hoteller i flere af Danmarks største byer, og derfor er der ikke lang vej til den næste store oplevelse. Her får du et par nyttige tips.

København
Læg vinterferien til København og bo på First Hotel Mayfair, First Hotel Kong Frederik, First Hotel Twentyseven, First Hotel Copenhagen eller First Hotel Marina i Vedbæk.

Hovedstaden byder på alskens muligheder og aktiviteter for både små og store. Thorvaldsens Museum byder blandt andet på tegneskole for hele familien, oplev de imponerende polardyr i København Zoo, deltag i gådejagt på Glyptoteket eller besøg Louisiana, der byder på særaktiviteter for børnene i vinterferien.

Mulighederne er uendelige i København

Odense
Hvorfor ikke planlægge en eventyrlig vinterferie på Fyn? First Hotel Grand ligger midt i H.C. Andersens fødeby Odense, og herfra er der kun kort afstand til børnekulturhuset Fyrtøjet, som byder en eventyrverden af skønne familieoplevelser. Du kan også tage i Odense Zoo, hvor dyrene viser deres vinterpels frem eller bygge togbaner på Danmarks Jernbanemuseum.

Århus
Du kan også bo på First Hotel Atlantic i fantastiske Aarhus, der byder på kultur, sjov og spændende aktiviteter for hele familien. På Aarhus Gastro Week kan du for eksempel få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, når nogle af byens bedste restauranter tilbyder en 3-retters menu til specialpris. Du kan desuden se frem til mange timers sjov og spændende aktiviteter, når Den Gamle By, byder velkommen til børn og voksne i vinterferien.

Aalborg
Du kan også rejse til familievenlige Nordjylland og bruge First Hotel Aalborg som udgangspunkt for nogle dejlige dage med familien. Du kan for eksempel deltage i aktivitetsdagene på Kystmuséet i Skagen eller opleve Nordsøen Oceanarium, som i vinterferien afholder et særarrangement med smagsprøver og spændende aktiviteter for hele familien.