Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Urbane Oslo

Urbane Oslo

Vidste du, at Oslo er Europas hurtigst voksende by? Oslo er en historisk by, men har også mange urbane oplevelser at byde på. Vi har bedt nogen af vores unge kolleger, som bor i Oslo, om anbefalinger til en tur i byen eller en koncert. Bor du på et af vores hoteller, befinder du dig i centrum af det meste.

Festivaler & koncerter

Festivaler & koncerter

Oslo tilbyder et bredt udvalg af festivaler og koncerter. Vi har lavet en liste over nogle af de mest populære festival- og koncertsteder i Oslo. De fleste steder ligger i gåafstand fra vores hoteller, men er også nemme at komme til med offentlige transportmidler. Når koncerten eller festivalen er slut har vi en dejlig komfortabel seng, som du kan sove i.

God fornøjelse.

Læs mere

Oslo's natteliv

Oslo's natteliv

Oslo har noget for enhver hvad enten du ønsker at nyde en lækker cocktail, slappe af med et glas vin i en cool lounge eller danse på bordene. Begynd aftenen i byen i lobbybaren på tagterrassen af First Hotel Grims Grenka, herefter kan I besøge en af de natklubber, som vi anbefaler nedenfor:

Læs mere