Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle börn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Kunst og kultur i Oslo

Kunst og kultur i Oslo

Oslo er en by fuld af kunst og kultur. Byen har mange flotte historiske bygninger men også moderne kunstgallerier med kunst fra hele verden. Bor I på et First Hotel i Oslo er I tæt på det hele.

Astrup Fearnley Museet

Astrup Fearnley Museet

Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst er privat kunstmuseum med udstillinger af norske og internationale kunstnere. Museet åbnede i 1993 og har etableret sig som en vigtig institution i præsentationen af moderne kunst.

Læs mere

Nationalmuseet

Nationalmuseet

På nationalmuseet finder du Norges mest omfattende samlinger af kunst, arkitektur og design. Museet har faste udstillinger med værker fra egen samling og skiftende udstillinger med såvel egne værker som lånte.

Museet består af National galleriet, museet for moderne kunst og kunstindustrimuseet. Alle museer og udstillinger er beliggende i kort gåafstand fra First Hotel Millennium og First Hotel Grims Grenka.  

Galleri Impasto

Galleri Impasto

Galleri Impasto er et moderne galleri beliggende I hjertet af Oslo tæt på First Hotel Millennium. Galleriet har specialiseret sig i moderne abstrakte malerier af såvel kendte som ukendte kunstnere på vej frem.    

Pushwagners galleri

Pushwagners galleri

Pushwagner er blevet en af Norges vigtigste moderne kunstnere og har fået international anerkendelse de seneste år. Besøg hans galleri på Tjuvholmen og se nogle af hans meste berømte værker.  

Kon-Tiki Museet

Kon-Tiki Museet

Thor Heyerdal blev verdenskendt da han krydsede Stillehavet i 1947 på Kon-Tiki tømmerflåden. Ved at gennemføre denne ekspedition beviste han, at mennesker havde mestret sejladsens kunst før sadlen og hjulet blev opfundet.  Besøg Kon-Tiki Museet på Bygdøy i Oslofjorden og se Heyerdals berømte tømmerflåde, begiv dig på ekspedition i grotterne på øen og besøg undervandsudstillingen.

Munch Museet

Munch Museet

Munch Museet er et kunstmuseum fyldt med livsværker af den berømte norske kunstner Edvard Munch. Nyd en verden af kendte mallerier af Edvard Munch som Madonna og Skriget blandt 12.000 andre malerier, 18.000 tryk, seks skulpturer og mange andre ting.