Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Den Gamle Bydel

Den Gamle Bydel

Den gamle bydel kaldet Gamla Stan er den største bedst bevarede middelalderlige bymidte i Europa og en af de foretrukne attraktioner i Stockholm. Der var her Stockholm blev grundlagt i 1252.

Bo på First Hotel Reisen beliggende midt i Gamla Stan. Hele den gamle bydel og den tilhørende Riddarholmen er som levende fodgængervenlige museer med attraktioner, restauranter, caféer, barer og butikker. Gamla Stan er kendt for sit kunsthåndværk og souvenirs. De smalle brostensbelagte gader og bygninger med mange forskellige farvenuancer af guld, er med til at give Gamla Stan sin unikke karakter. Selv i dag kan man finde kælderhvælvinger og kalkmalerier fra middelalderen bag de synlige facader, og på en snevejrsdag føles det som at være midt i et eventyr.

I Gamla Stan ligger der flere smukke kirker og museer inklusiv Stockholm Domkirke og Nobel Museet. Den største attraktion er området omkring Kongeslottet, der er et af de største i verden med over 600 værelser. Der er flere spændende museer i forbindelse med slottet bl.a. Det Kongelige Arsenal med kongelige uniformer og våben.